Thermische moswand

We zijn verheugd om ons nieuwste product aan te kondigen: TherMOStico. Deze innovatieve toevoeging aan ons assortiment biedt niet alleen de esthetische schoonheid van natuurlijk mos, maar voegt ook een functioneel element toe door middel van isolerende eigenschappen.

TherMOStico is ontworpen om de temperatuur in uw ruimte te reguleren door het mos een isolerende werking te geven. Dit betekent dat het mos in staat is om warmte vast te houden tijdens koudere temperaturen en kou van buiten tegen te houden, waardoor uw binnenomgeving comfortabeler en energiezuiniger wordt. Of het nu gaat om een kantoor, een restaurant, een winkel of een woonruimte, TherMOStico biedt een veelzijdige oplossing voor het verbeteren van het thermisch comfort in elke omgeving.

Naast de thermische voordelen behoudt TherMOStico ook de bekende voordelen van natuurlijk mos, zoals geluidsabsorptie en luchtzuivering. Dit maakt het niet alleen een praktische keuze, maar ook een duurzame en gezonde toevoeging aan elk interieur.

Ontdek vandaag nog de mogelijkheden van TherMOStico en transformeer uw ruimte in een comfortabele en stijlvolle omgeving. Neem contact met ons op voor meer informatie of een offerte op maat. Moswens.nl – waar functionaliteit en natuurlijke schoonheid samenkomen.

 

Waarom kiezen voor de duurzame isolerende moswanden van Moswens?

Bouwmaterialen zijn niet alleen de belangrijkste materialen waarmee we ons omgeven, maar ook producten die het meest gebruikmaken van onze planeet aarde.

Het is daarom belangrijk niet alleen ‘groen’ te denken, maar ook ‘blauw’: milieu & gezondheid.

3 REDENEN OM VOOR ECOLOGISCHE MATERIALEN TE KIEZEN

  • Reden 1: Onze natuurlijke bouwmaterialen helpen met een gezond binnen-, en buitenklimaat Onze natuurlijke bouwmaterialen helpen met een gezond binnen-, en buitenklimaat
  • Reden 2: Ecologische bouwmaterialen zijn minimaal even goed als niet duurzame materialen Ecologische bouwmaterialen zijn minimaal even goed als niet duurzame materialen
  • Reden 3: Duurzame bouwmaterialen verschillen nauwelijks in prijs van gangbare materialen Duurzame bouwmaterialen verschillen nauwelijks in prijs van gangbare materialen
Vragen?

Of vul ons contactformulier in, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Webshop
Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp