Over Moswens

Moswens, natuurlijk kwaliteit!

Wij geven ieder interieur een groene, unieke personal touch. Met als ultiem doel: het optimaliseren van het leefklimaat in gebouwen, waardoor mensen zich prettiger voelen en beter functioneren.

Moswens is hip, persoonlijk en innovatief. Hip omdat we met een creatief team werken en ieder project een unieke stempel willen geven. Persoonlijk door korte lijnen, een vast aanspreekpunt en ons klantgericht denken. We zijn innovatief op het gebied van productontwikkeling. Moswens staat bekend om haar creativiteit en moderne insteek zonder de functionaliteit uit het oog te verliezen.

Waar plaatsen we onze moswanden?

Onze klantengroep bestaat uit particulieren, bedrijven, gemeentes en (zorg)instellingen. Wat onze klanten met elkaar gemeen hebben, zijn de hoge eisen die zij stellen aan de uitstraling van hun organisatie, de prettige werkomgeving voor hun medewerkers en de keuze voor betrouwbare kwaliteit. Moswens heeft dezelfde prioriteiten.

Dealer worden van de moswanden van Moswens?

Moswens werkt samen met een breed scala aan binnenhuisarchitecten, interieurbeplanters, interieurstylisten en projectinrichters. Door goede samenwerkingsverbanden leveren wij aan de volledige BENELUX. Mocht u ook interresse hebben in een samenwerking met Moswens? Neem contact met ons op, wij kijken uit naar een samenwerking!

Lees meer over ons duurzame mos en over onze moswanden.

Vragen?

Of vul ons contactformulier in, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp