Moscollectie en moskleuren

Bekijk hier de Moswens verschillende mos soorten en kleurmogelijkheden die wij toepassen in Moswanden, mosschilderijen en akoestische moswanden. Door onze specialisatie in mos hebben we een breed assortiment aan moskleuren en mostypen. Voor ieder interieur de juiste stijl. Zo maken we iedere Moswens werkelijkheid!


Rendiermos heeft de hoogste akoestische demping. Dit komt doordat onze moswanden met rendiermos een dikte hebben van +/- 5 cm.  Op onze website zult u de meeste projecten tegenkomen in dit type mos. Het mos is struikvormig en heeft holle vertakkingen. In het mos verwerken wij naaldjes en dennenappeltjes voor een extra natuurlijk effect. Rendiermos is het enige mos type wat wij in meer dan 40 kleuren kunnen aanbieden.

 


Bolmos heeft verschillende hoogtes variërend van 20 tot 70mm. Door dit hoogte verschil krijgt de moswand door bolmos extra reliëf. Ook onze mosbollen bewerken wij zodat deze blijvend zacht zijn en hun mooie groene kleur behouden. Een moswand kunnen wij volledig opbouwen uit bolmos of het bolmos in vorm van groepjes/patroon in de wand verwerken.

 


Platmos heeft een hoogte van +/- 10-30 mm. In verhouding van de andere mostypen heeft platmos de minst hoge akoestische demping.  De bewerking van het platmos (ook de wortels) zorgt voor een brandvertragend, vuilafstotend én onderhoudsvrij product. Platmos is een juiste keuze als teveel diepte niet wenselijk is.

 


Mossenmix (meest gekozen) geeft een moswand variatie in kleur en in hoogte. In een mossenmix maken we een combinatie met rendiermos, bolmos en platmos. Aan de hand van referentie foto’s bespreken we met u de verschillende mogelijkheden welke mos kleuren het beste bij uw wensen aansluiten. Een mix van mossen geeft iedere moswand gegarandeerd een uniek uiterlijk.

 


Jungle wand bestaat uit een grote diversiteit aan planten, varens, bladeren en mossen. Door deze prachtige mix verscheidenheid aan vormen en kleuren ontstaat er een ware Urban Jungle. Ook deze variant vergt geen onderhoud. Wij prepareren namelijk de varens, planten en bladeren op dezelfde wijze als onze moswanden. Deze behandel wijze van Moswens zorgt ervoor dat de Jungle wand die wij bij u plaatsen jarenlang mooi blijft!

 


Onderstaande moskleuren zijn alleen mogelijk in mostype Rendiermos en te verwerken in een mossenmix

Mos Dimidium Dimidium
Mos Forest Forest
Mos Mousey Mousey
Mos Apricis Apricis
Mos Naturalis Naturalis
Mos Glaciem Glaciem
Mos Rozea Rozea
Mos Mentha Mentha
Mos Fructum Fructum
Mos Vetus Vetus
Mos Mandrel Mandrel
Mos Myrice Myrice
Mos Apricis Mix Apricis Mix
Mos Bruineis Bruineis
Mos Casia Casia
Mos Dolce Dolce
Mos Forest Mix Forest Mix
Mos Hyacintho Hyacintho
Mos Naturalis Mix Naturalis Mix
Mos Nigrum Nigrum
Mos Nimbosa Nimbosa
Mos Pacem Pacem
Mos Passionis Passionis
Mos Persici Persici
Mos Solis Solis
Webshop
Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp