Mosgraffiti

Mosgraffiti is een creatieve manier om vormen, teksten of complete logo’s te maken op muren en wanden. Helaas blijkt dat de DIY mosgraffiti (Do It Yourself) met yoghurt, suiker of bier in praktijk niet werkt. Wat in praktijk zichtbaar is, zijn de bruine strepen van de aangebrachte mix van mos en andere ingrediënten ipv de mooie groene mos kleur. Dit komt doordat mos veel eisen stelt aan de weersomstandigheden en de standplaats.

Mos graffiti maken

Om u toch een mooi resultaat te geven kunnen wij voor u in ieder gewenste vorm mos graffiti maken. Denk hierbij aan teksten in mos, slogan in mos of eigen kunstzinnige vorm in mos. De mos graffiti die wij plaatsen is blijvend groen, en stelt weinig eisen aan de standplaats het kan daardoor zowel binnen als buiten!

Heeft u een wand waartegen u mosgraffti wilt toepassen? Mos tegen een tuinmuur? Mos onder een veranda? Mos in een tuinkamer. Stuur via het formulier op onze website een aantal foto’s van de betreffende wand. Mocht u al een creatief idee hebben dan kunt u de afbeelding met uw idee meesturen.

Wij zorgen ervoor dat de creatie groen is en blijft!

 

 

Gratis moswand offerte aanvragen

  • U kunt hieronder 3 foto’s uploaden van de ruimte die u graag met mos wilt bekleden.
    Sleep bestanden hierheen of
    Toegestane bestandstypen: jpg, jpeg, gif, png, bmp.

U vindt onze moswanden o.a. bij:

Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp