Klantverhalen

Benieuwd hoe klanten Moswens ervaren?


Lees hier het ervaring van Jessica

Inmiddels wonen wij alweer 8 jaar in ons nieuwbouwhuis. Een heel fijn huis, met een echte leef-keuken erin, zoals ik zo graag wilde. Een keuken met veel lichtinval en dus grote ramen. Vanwege die ramen, harde (betonnen) keukenvloer én strakke inrichting hebben we helaas wel veel galm in de keuken. Vooral bij een feestje of etentje met vrienden loopt van het geluidsniveau steeds verder op.

Ik ging op zoek naar mogelijkheden om de galm te verzachten. Al snel kwam ik er achter dat het geluid continu wordt weerkaatst op al die harde oppervlakken en dat dat dus juist die galm veroorzaakt. In grote bedrijven en musea kwam ik moswanden tegen. De ene nog mooier dan de andere, zou dit ook bij particulieren kunnen? Via wat speurwerk op internet kwam ik op de site van Moswens terecht. Moswens is gespecialiseerd in het maken van moswanden en mosschilderijen. Zowel bij particulieren, bedrijven als zorginstellingen. De showroom zit in Asten, daar werd ik ontvangen door Rens Fritsen, de eigenaar van Moswens, die mij uitgebreid alle mogelijkheden aan moswanden en -schilderijen liet zien.

Moskleur kiezen

De showroom nodigt al meteen al uit om in gesprek te gaan. Er zijn zoveel mogelijkheden! Ik kwam er al snel achter dat de kleuren waar ik naar zocht niet echt standaard zijn. Ik wilde graag iets met mint-tinten samenstellen.

Met Rens zocht ik uit een wand vol stalen 4 bakjes mos uit die ik graag in mijn schilderij wilde laten gebruiken.In de galerij van reeds eerder gemaakte projecten zoeken we samen naar stijlen die ik mooi vindt. Hoe het precies gaat worden, is op voorhand nooit vast te leggen. Een beetje spannend is het dus wel als je de showroom uitloopt en weet dat je mosschilderij na 2 weken klaar zal zijn…

Mosschilderij plaatsen

En dan is het zover; de datum van levering. Vakkundig komen Rens en medewerker Frans de exacte plaats van het schilderij bepalen. Met tape wordt op de muur bepaald op welke hoogte ik het graag wil hebben. Met een lijnlaser worden de ophangpunten waterpas bevestigd. Er worden twee ogen in de muur geboord en vervolgens kan het mosschilderij geplaatst worden. Wat is het spannend als het uit de bus tevoorschijn komt!

Gelukkig verschijnt er meteen een grote glimlach op mijn gezicht. Het is prachtig, precies zoals besproken en vooral weer in een hele nieuwe vormgeving. Het is met recht een mosschilderij; echte moskunst!
Na het bevestigen op de wand wordt het mos nog flink vastgezet. Ook worden de randen netjes bijgewerkt zodat ze perfect strak om de lijst heen zitten.

Resultaat mosschilderij

En hoe is het nu met die galm, vraag je je wellicht af? Helemaal weg is die niet, dat had ik ook echt niet verwacht. We hebben er simpelweg te veel harde oppervlakken voor in de keuken… Maar, de ruimte is qua akoestiek wel veel prettiger geworden. Het geluid klinkt stukken minder schel.
Kortom; hier spreekt een blije klant. Ik kan de persoonlijke manier van werken van Moswens aan iedereen aanraden.

Jessica,  Son en Breugel

 

 

Vragen?

Of vul ons contactformulier in, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp