Reviews

Bedrijfsnaam

Tineke en Peter - Tilburg

18 augustus 2021
5

Sinds vanmorgen hangt er een ovale mos-schilderij met stalen rand bij ons in de woonkamer. We zijn er heel erg blij mee, niet alleen met het schilderij maar ook met de snelle levering, het mailcontact en het vakkundig ophangen van het schilderij.
De kleuren van het mos zijn intens, fris met een warme uitstraling.
De reactie’s op onze foto’s van het schilderij zijn stuk voor stuk enthousiast.
Een echte aanrader!

Bedrijfsnaam

Alex - Hoek van Holland

5

Super mosschilderij hebben jullie voor me gemaakt. Top gedaan en erg blij mee!

Bedrijfsnaam

Joyce Matheeuwsen - Asten

17 augustus 2021
5

Na al een hele tijd contact gehad te hebben met Rens over een mos schilderij werden alle vragen snel en duidelijk beantwoord. Afgelopen maand was het eindelijk zover en kon de bestelling plaats vinden. 4 weken later kregen we al te horen dat onze jungle wand gereed was. De plaatsing was snel en professioneel en onze jungle/mos schilderij ziet er geweldig uit. De details, kleuren en design. Echt top! Wij zijn uiterst tevreden over het eindresultaat en raad iedereen moswens aan!

Bedrijfsnaam

Chiropractie Tonner - Amsterdam

19 juli 2021
5

Snelle en vriendelijke service, super leuk resultaat in mijn praktijk ruimte

Bedrijfsnaam

Renate de Jong - Winschoten

18 juli 2021
5

Ruim een jaar geleden zag ik in een restaurant een moswand. Mooi. Op de website van Moswens gekeken, nagedacht, offerte aangevraagd, ter zijde gelegd, het is wel een bedrag. Ik heb foto’s van de muur gestuurd waarop die moswand moest komen. Corona maakte het reizen onmogelijk, het reisbudget bleef staan. De een koopt een schilderij en ik een moswand. De plaatsing verliep razend snel en het resultaat is mooi. Alsof die al jaren hangt, het past precies. De gekozen mossen staan prachtig. Ik heb echt iets anders in huis.

Bedrijfsnaam

Anne - Gemert

15 juli 2021
5

Na een corona jaar nadenken over wat te doen met de muur in onze woonkamer deze webiste gevonden. Resultaat is een prachtige eyecatcher in onze woning van moswens! Super tevreden over het contact, het meedenken, leveren en plaatsen kortom heel fijn!
Kan het dan ook iedereen aanbevelen en dat doe ik dan ook graag wanneer we weer complimenten krijgen over ons schilderij!

Bedrijfsnaam

Psychotherapie De Bouwsteen - Lommel (B)

3 juli 2021
5

Ik ben super tevreden met de twee mosschilderijen die ik bij Moswens gekocht heb voor de aankleding van mijn praktijk en de wachtruimte. De clienten zijn ook erg enthousiast en het mosschilderij straalt rust uit wat bevorderlijk is voor het welzijn van mijn clienten. Ik was zeer blij en verrast dat ze vroeger dan voorzien geleverd hebben omdat ik met een deadline zat. Goede service!

Bedrijfsnaam

Manon van de Ven - Rimmelzwaan

30 juni 2021
5

Wat een 🔝 service…Moswens bedankt voor jullie vakkennis. Wat een mooie wereldkaart hebben jullie geplaatst in onze veranda! Wat een aanvulling… ook mijn complimenten voor de fijne en snelle communicatie … Thanks 😊

Bedrijfsnaam

Sandy van Riel - Apeldoorn

29 juni 2021
5
Ze zijn allemaal supervriendelijk, alles wordt keurig netjes geplaatst en net opgeruimd achtergelaten. Ze denken proactief mee met het opstellen en plaatsen van de wanden. Al met al kan ik ieder aanraden!
Bedrijfsnaam

De Ceuster Meststoffen (DCM) Nederland BV - Nieuw-Vennep

28 juni 2021
5

Voor ons nieuwe ruime kantoorpand waren wij op zoek naar een mooie aankleding van de wand in de hal. We kwamen bij Moswens terecht en waren zeer onder de indruk in de showroom. Uiteindelijk werd de moswand doorgetrokken in het directiekantoor met een presentatiescherm erin geïntegreerd. Het resultaat is fantastisch ! Iedere bezoeker ervaart een wauw-effect. Vanuit de kantoren is er zicht op de mooie groene wand, het geeft een warm gevoel, past bij onze groene uitstraling en is goed voor de akoestiek. Alle medewerkers hebben we een moscirkel gegeven. Het advies en de uitvoering van Moswens is perfect !

Bedrijfsnaam

Maaike Bokhoot Pellikaan Verpakkingen BV - Sliedrecht

25 juni 2021
5
Vanaf het eerste moment een goed contact gehad met Moswens, ze zijn ontzettend attent en helpen waarbij nodig. Ze zijn goed bereikbaar en leggen alles goed en duidelijk uit. Het is op tijd en vooral snel geleverd! De heren monteren de Moswanden netjes en zorgen voor een uitstekend eindresultaat. Onze kantoren zien er weer goed uit voor de komende jaren! Zeker een aanrader!!
Bedrijfsnaam

Fam. vd Biggelaar - Someren

17 juni 2021
5

Ons mosschilderij hangt nu een paar maanden in onze keuken en we zijn er nog elke dag heel blij mee. Mooie frisse kleuren; een echte blikvanger!! Ook de akoestiek is hoorbaar verbeterd. Keurige levering; alles volgens afspraak. Top!!

Bedrijfsnaam

Mayke Meurs-Gilissen - Webshop bestelling

9 juni 2021
5

Wij hebben online een moscirkel besteld op www.mosschilderij.nl voor in de woonkamer. Jungle stijl met stalen rand, 1 meter doorsnee.
We zijn er ontzettend blij mee! Het is een echte blikvanger in onze woonkamer.
Ik raad dit bedrijf aan iedereen aan. Goede service, snelle levering en goede kwaliteit.

Bedrijfsnaam

John en Annemiek - Veldhoven

4 juni 2021
5

Onze wensen zijn perfect vertaald door Moswens. Er is in ons gesprek in de Showroom goed geluisterd en zeer vakkundig advies gegeven. Schilderij hangt perfect en past geweldig in ons interieur.

Bedrijfsnaam

Familie Hendriks - Someren

31 mei 2021
5

Toen wij met onze ideeën kwamen voor een mosplafond en moscirkels aan de muur werd er direct goed meegedacht. Hierdoor werden wij nog enthousiaster en kon jullie creatieve team aan de slag. Dit met een geweldig eindresultaat waardoor wij nu elke dag kunnen genieten van jullie geweldige creaties. Ook het plaatsen gebeurde goed en erg netjes. Onze complimenten voor jullie volledige team.

Bedrijfsnaam

Isabelle Meeskens - De Haan (B)

28 mei 2021
5

Heb een moscirkel besteld als cadeau voor mijn ouders. Het resultaat is prachtig en de samenwerking verliep vlekkeloos. Een aanrader! Mama wil er nog 1 en ik eigenlijk ook!

Bedrijfsnaam

Dave van Mierlo - Hamont (B)

10 mei 2021
5

Vandaag een mooie moswand geplaatst op ons buitenterras. Heel erg blij mee. Dank voor de goede service en fijne communicatie.

Bedrijfsnaam

Bob Neijenhuis - Nijmegen

8 mei 2021
5

We waren opzoek naar een oplossing voor de akoestiek in de woonkamer en komen via moswens.nl uit bij iets prachtigs voor aan de muur.
Het is een mooie en originele blikvanger geworden. Een moscirkel met een diameter van 1,2 m. Heel blij mee.
Ontwerpen, bestellen en plaatsen ging heel soepel. En oja, de akoestiek is inderdaad ook verbeterd.

Bedrijfsnaam

Dan Coene - Amsterdam

28 april 2021
5

Super! Opvallend snel met levertijd in vergelijk met de concurrentie. Wanden zeer naar wens. Prijzen erg concurrerend. Maar de meeste lof gaat uit naar Rens die opvallend snel en doelmatitg reageert op vragen, een offerte aanpast etc. Groot compliment!

Bedrijfsnaam

Johan Lentz - Sneek

17 april 2021
5

Vandaag een nieuw mos schilderij 60 x 250 cm ontvangen. Hij moest binnen een bestaande eikenhouten lijst vallen, dus exacte maatvoering was heel belangrijk, hij paste precies. Onze oude had slecht 2 soorten mos en nu hebben we diverse mossoorten en kleuren, een prachtig resultaat !

Bedrijfsnaam

Maarten en Patricia - Helmond

7 april 2021
5

Een verrijking van onze woonkamer! We dachten dat een moscirkel een mooie decoratie in onze woonkamer zou zijn, maar het resultaat overtreft al onze verwachtingen. Een absolute aanrader! Dank voor de uitstekende service!

Bedrijfsnaam

Natuurlijk de Veenhoop - De Veenhoop

2 april 2021
5

Wat een fantastisch schilderij hebben jullie geleverd! Top kwaliteit en de manier waarop ons logo er in is verwerkt zijn we erg blij mij. Een mooie toevoeging aan onze receptie!!

Bedrijfsnaam

Karin Souren - Berghem

28 maart 2021
5

Wat een stukje vakmanschap is het mos-schilderij van Moswens.
Het ziet er prachtig uit en heeft de akoestiek in onze werkkamer enorm verbeterd!
Dankjewel Moswens!

Bedrijfsnaam

Suzanne van Vliet - Vlissingen

22 maart 2021
5

Een mooi stukje natuur aan de wand.
Bedankt Quincy voor de mooie mosschilderijen , we zijn er heel erg blij mee..
Montage zeer professioneel en goed advies .

Bedrijfsnaam

Familie Wijnbelt - Gorinchem

11 maart 2021
5

Wat een geweldig stukje natuur in de woonkamer !!! De verschillende mossoorten zijn mooi door elkaar gebruikt en het knappe ontwerp door Sanne (werd ons verteld door een van de monteurs) maakt het een echte eye catcher in onze woonkamer !
Snelle montage aan huis zonder veel geboor en stof, dat is ook een groot voordeel als je kiest voor montage.
Perfecte afstemming en zonder showroom bezoek besteld, het mosschilderij voldoet volledig aan onze verwachtingen.

Bedrijfsnaam

West Star Management - Rotterdam

8 maart 2021
5

In één woord “geweldig” ! De reacties van eenieder op ons logo in mos zijn zo positief dat het “smaakt” naar meer. Een meer dan mooie en bijzondere eye catcher in ons kantoor.

Bedrijfsnaam

Marije Vos - Malden

7 maart 2021
4

Uitstekende service, mogelijkheid om op afspraak te kijken en netjes geleverd en afgewerkt conform onze wensen.

Bedrijfsnaam

Lisette van der Horst - Leimuiden

5 maart 2021
5

Afgelopen week werd ons mos schilderij afgeleverd! Niet alleen de contacten voor het bestellen en bij de aflevering maar het schilderij zelf voldoet meer dan 100 procent aan datgene wat we hoopten. Het is met zorg en heel smaakvol en creatief gemaakt.
Of we er een volgende keer weer voor zouden kiezen om het zelf op te hangen, weet ik niet. We zijn best handige klussers maar dit was nog best even een uitdaging!
We genieten er steeds van als we er langs lopen! Bedankt!

Bedrijfsnaam

Marlou - Ommel

1 maart 2021
5

4 weken geleden zijn we op afspraak in de showroom geweest en erg goed geadviseerd. En vandaag is de moscirkel opgehangen, heel erg mooi geworden en top kwaliteit! Helemaal naar wens, zoals doorgegeven en al veel leuke reacties mogen ontvangen.

Bedrijfsnaam

MH architecten - Antwerpen

23 februari 2021
5

Ik zet zelden tot nooit een review maar wat een top ploeg heb je, zeer degelijk en kwaliteit volle afwerking. Moswens is zeker een aanrader!!
Goed bezig.

Bedrijfsnaam

M. van Leeuwen Buntasbestsanering BV - Dodewaard

7 februari 2021
5

Wij hebben ons logo van mos laten maken en deze laten plaatsen in de vergaderkamer voor een frisse uitstraling. Bedankt voor de goede service!
www.moswens.nl is zeker aan te raden!

Bedrijfsnaam

GTE BV - Grubbenvorst

18 januari 2021
5

Goed werk, mooi resultaat en goede service

Bedrijfsnaam

Wolter en Brigiet - Oegstgeest

8 januari 2021
5

We zijn super blij met het resultaat! Wat is de badkamer mooi geworden met zo’n moswand erbij. Geeft echt een heel relax gevoel

Bedrijfsnaam

Renee Heijligers- Den Haag

3 januari 2021
5

Dag Elle en Rens!
‘Swift&smooth’, bedankt voor productie, levering en montage. De panelen hangen nu en ik raak er niet op uitgekeken.
‘Chill&lush’, bedankt (ook het team) voor de creatie, de jungle mospanelen zijn heerlijk weelderig met een geweldig reliëf en in de juiste (smaragd) groene kleurnuances.

Bedrijfsnaam

Ria Versluis - Den Haag

29 december 2020
5

Vandaag mijn ronde mos schilderij ontvangen en geplaatst door de medewerkers. Heel erg blij ermee en wat een goede service!. Ziet er ook echt uit zoals op de foto. Zeker een aanrader.

Bedrijfsnaam

Job Van Esch - VER Rotterdam

21 december 2020
5

Wat een prachtig resultaat! Top service, vriendelijk en vakbekwaam. Blij met ons nieuwe mos logo aan de wand!

Bedrijfsnaam

Olaf van den Hoven - Leiden

17 december 2020
5

Kunst hoeft niet duur te zijn! Rens en team hebben geheel naar onze wensen 2 fraaie moswanden/schilderijen gemaakt waar we dagelijks met veel plezier tegen aan kijken. De kleurstelling en het relief zullen niet gauw gaan vervelen en ook de akoestiek is merkbaar verbeterd. Zeker een aanrader voor mensen die iets anders dan standaard schilderijen willen.

Bedrijfsnaam

BMS Lab Universiteit Twente - Enschede

14 december 2020
5

Makkelijk aangeven hoe wij de muur wilde hebben. De maten en het soort mos. Tijdig geleverd. De muur staat prachtig in ons kantoor. Het ziet er meteen een stuk professioneler en uitnodigend uit. Een goede service, alles ter plekke uitgelegd en nog een mail achteraf met extra informatie. Erg tevreden met het eindresultaat en de service van Moswens.

Bedrijfsnaam

Remmet en Kiki van Luttervelt - Nuenen

11 december 2020
4

In ons huis , een voormalige brouwerij uit 1868, heeft de keuken de centrale plaats. Wij zijn er dagelijks veel. Ook eten we er kijken daar naar de TV. De muren lieten we met leem stucen. Heel erg blij zijn we met de 3 hoge moswand panelen. De harde akoestiek verdween en de uitstraling is prachtig. De constructie was een uitdaging. De panelen moest gedeeltelijk achter een vast gemonteerde tafel komen. De door mijzelf voorbereide platen zijn volledig naar wens op de juiste plaatsen voorzien van rendiermos en juist op aangegeven plaatsen niet. Tot onze positieve verbazing werd de levering 3 weken eerder dan verwacht gedaan inclusief de vakkundige plaatsing op locatie. Laat dat maar aan Moswens over. Wij zijn er erg gelukkig mee.

Bedrijfsnaam

Familie Marcelis - Tilburg

9 december 2020
5

We zijn erg blij met ons mos-schilderij! We kwamen er zelf niet goed uit welk model bij ons zou passen, maar er is goed met ons meegedacht en we hebben daardoor een goed keus kunnen maken. Het mos ziet er net zo mooi uit zoals op de foto’s en is snel en vakkundig opgehangen. Elke dag weer genieten als we de keuken binnen lopen van dat frisse groen. Fantastisch!!

Bedrijfsnaam

Wout van der Kruijs - Nijmegen

8 december 2020
5

Na een gesprek over gewenste ontwerp en materiaalkeuze in de showroom van Moswens. Hebben wij Moswens in verder de vrije hand gegeven in het design. Enorm dankbaar voor de persoonlijke en professionele begeleiding bij de aankoop van een erg fraai product.

Bedrijfsnaam

SolidQ IT B.V. - Mijdrecht

7 december 2020
5

Vorige week is bij ons de moswand geplaatst. We zijn erg blij met het eindresultaat, moswens.nl denkt met je mee. Goede communicatie en ze werken netjes, nogmaals bedankt!

Bedrijfsnaam

Gijs en Janine - Schiedam

30 november 2020
5

In ons ‘nieuwe-oude-pakhuis’ hebben wij een drietal moskunstwerken met akoestische panelen laten maken. Het is precies zo geworden als we gehoopt hadden! Service was van oriënteren tot ontwerp en de uiteindelijke plaatsing erg netjes. Wat ons betreft geen verbeterpunten.

Bedrijfsnaam

Familie Broeksteeg - Heesch

27 november 2020
5

Wij hadden al heel wat jaar ‘n moswand op ons lijstje staan.. en na heel wat jaar bouwen aan ons huis is dat lijstje vorig jaar aangepast naar een moscirkel omdat dat nog wat beter past in ons interieur. En wat zijn we blij met het resultaat! Kunst, schilderij en planten in een met daarbij ‘n fantastische werking voor de akoestiek!

Bedrijfsnaam

Familie Snoeren - Waalwijk

24 november 2020
5

Wij zochten een mooie en originele manier om de akoestiek in onze grote keuken te verbeteren. Top geholpen door Moswens, met een fantastisch eindresultaat! Wat een goede service. Aanrader!

Bedrijfsnaam

Celine Hubben - Landgraaf

22 november 2020
5

Wij hebben een schilderij door Moswens laten plaatsen. De uitleg van materiaal en het adviseren van het ontwerp van ons schilderij, werd heel vriendelijk gedaan. Absoluut geen dwingerige verkoop. Het schilderij is erg mooi geworden, een echte eye catcher. Monteren wordt vakkundig gedaan en netjes. Dank je wel hiervoor, we zijn er erg blij mee.

Bedrijfsnaam

Irith en Joep Kamps- Malden

16 november 2020
5

Wij lieten door Moswens een junglewand plaatsen in ons nieuwe huis en zijn heel erg blij met deze keuze. Professionele aanpak, goede communicatie en een prachtig eindresultaat!

Bedrijfsnaam

Manon Haalmeijer - Aalsmeer

27 oktober 2020
5

Vandaag is onze moswand gebracht, en opgehangen! Prachtig geworden, mooie kleuren (groen ivm ijsblauw) bij elkaar op een akoestische plaat. Super vriendelijke en goede service bij Moswens. Er wordt heel netjes gewerkt! Kortom heel erg tevreden!

Bedrijfsnaam

Iris Zegveld- Amsterdam

25 oktober 2020
5

Wat een schitterende en gevarieerde kunstwerken zijn het geworden die daarnaast ook nog een goed ons akoestische probleem oplossen.

Bedrijfsnaam

Ynke Hermant - Schagen

18 oktober 2020
5

Communicatie m.b.t mijn wensen en mogelijkheden verliep goed. Mijn ontwerp heeft de maakster Eline heel goed vertaald naar een prachtige moscirkel. Na snelle en vakkundige ophanging aan mijn muur in de huiskamer heb ik een bijzonder kunstwerk. Heel blij mee. Dank jullie wel.

Bedrijfsnaam

Trovatello Verstappen advocatuur en mediation - Helmond

10 oktober 2020
5

Heel mooi product! De junglewand is een aanwinst voor de ruimte.
Snel geleverd en vakkundig opgehangen.

Bedrijfsnaam

Bea Nederhof - Utrecht

8 oktober 2020
4

Heel blij met het mosschilderij in onze woonkamer! Het schilderij was snel geleverd. Duidelijke service. Ik had alleen zelf niet goed gekeken bij de offerte, dat de prijs excl. btw was berekend. Maar goed, verder heel blij mee!

Bedrijfsnaam

Knoops Projectbegeleiding - Brandevoort

2 oktober 2020
5

Zeer goed advies, snelle levering en super eindresultaat!

Bedrijfsnaam

Snip BV - Apeldoorn

30 september 2020
5

Fijne communicatie, vriendelijk en betrokken. Goede tips en het resultaat is boven verwachting.

Bedrijfsnaam

Maikel Meulema - Amersfoort

28 september 2020
5

Deze week het ronde mosschilderij gekregen met stalen rand. Lijkt precies op de foto zoals gewenst, ben daar erg blij mee! Kleur is prachtig, bolmos is mooi verdeeld en van goede kwaliteit. Bezorging was snel en vriendelijk!

Bedrijfsnaam

Job Dijkstra - Tilburg

22 september 2020
5

Het is echt heel mooi geworden. Een aanwinst in onze keuken. Alles netjes volgens afspraak. Mooi opgehangen, helemaal prima!

Bedrijfsnaam

Kuipers - De Zilk

21 september 2020
5

Echt een aanwinst voor onze woonkamer! Onze moswand van Moswens pronkt nu aan een mooie witte wand van ons nieuwbouwhuis en geeft zo direct karakter aan de kamer. Het contact met Moswen verliep heel prettig. De communicatie was helder en heel vriendelijk. Wij hebben de wand door de heren van Moswens laten monteren en ook dat verliep allemaal conform afspraak en alles is netjes afgewerkt. Kortom: een aanrader!

Bedrijfsnaam

De Thomassen - Zwolle

20 september 2020
5

Sinds een weekje hangt onze nieuwe aanwinst in de woonkamer: een jungleschilderij van Moswens! Rekening houden met onze wensen….. Resultaat en verwachting overtroffen, hoe mooi is dit! Ontzettend tevreden, ook vwb het contact & info, kwaliteit & prijs! Dank jullie wel!

Bedrijfsnaam

Renske Nijlunsing - Leeuwarden

17 september 2020
5

Prachtige junglewanden (voor de badkamer en woonkamer). Een aanwinst voor het huis! Snelle levering.

Bedrijfsnaam

Pauline Moerman - Hoek van Holland

6 september 2020
4

Afgelopen week hebben we een rond mos schilderij laten ophangen door Moswens. Wauw, wat een mooi eyecatcher voor onze woning. Heel blij mee. Contact verliep heel goed en is heel snel geleverd. En het resultaat is heel gaaf. Bedankt en echt een aanrader als je overweegt een moswand/schilderij aan te schaffen.
Groet, Pauline Moerman

Bedrijfsnaam

Familie van Aerle - Rosmalen

16 augustus 2020
5

Onlangs een prachtige moswand laten ontwerpen en plaatsen in onze woonkamer. Het eerste doel was het verbeteren van de akoestiek; een hele verbetering! Maar het is ook echt een kunstwerk geworden, waar we heel blij mee zijn! Bedankt voor de goede adviezen in jullie mooie showroom.

Bedrijfsnaam

Blatter Legal - Veldhoven

10 augustus 2020
5

Wij hebben onlangs een moswand van Moswens laten plaatsen en zijn hier super tevreden over! Een mooie, en waardevolle (in verband met de akoestische werking) toevoeging aan ons kantoor. Het contact met moswens verliep ook super goed en het plaatsen was zo gebeurd! Wij zouden het iedereen aanraden.

Bedrijfsnaam

Loes Tiebos - H.J. van Oort Transport B.V.

4 augustus 2020
5

Ter ere van het 60 jarig bestaan van onze firma een moslogo laten maken. Echt het pronkstuk in onze kantine.
Fijne en vlotte communicatie, snelle levering en montage. Super tevreden over Moswens.nl !!

Bedrijfsnaam

Anja van Meerendonk - Jumbo Supermarkten

14 juli 2020
5

Snelle reactie op de mail
Goede prijs
Mooi product
Dus zeker een aanrader.

Bedrijfsnaam

Alvin Vrijhoeven | Rotterdam

6 juli 2020
5

Fijne communicatie, vriendelijk en betrokken. Goede prijs/kwaliteitsverhouding. Kortom, wij zijn zeer tevreden .

Bedrijfsnaam

Moniek Kas MoosArt4U | Nijkerk

29 juni 2020
5

Snelle communicatie, er wordt meegedacht en mooie uitvoering.
Al met al een fijne samenwerking met Moswens!

Bedrijfsnaam

Ingrid van Limpt - Arendonk (B)

27 juni 2020
5

Bij Moswens een rechthoekig mosschilderij laten maken en 3 cirkels waarvan 2 jungle.
Het is een prachtig resultaat geworden!
Echt een aanwinst in onze woonkamer. Mooi groen en de natuur in huis gehaald.
Geweldig goede service en goede, snelle communicatie!
Dank u wel!

Bedrijfsnaam

Lee Verschuren - Breda

26 juni 2020
5
Ik ben ontzettend tevreden over het product en service van Moswens. Ondanks de drukte namen ze de tijd om mij te verwelkomen in de showroom om alles te vertellen en te laten zien! De afwerking en het plaatsen van het mos schilderij ging super. Nemen eigen spullen mee en zorgen voor een keurige afwerking. Raad het zeker aan. 
Bedrijfsnaam

Filip Goossens - Merksem (B)

25 juni 2020
5

Wij hebben bewust voor moswens gekozen omdat de designs zo natuurlijk ogen. Mosschilderij in de showroom bekeken en de kleuren besproken. Wij vinden het met moswens prettig zagen doen het personeel is echt gepassioneerd met hun werk! Aanrader om de showroom te bezoeken!

Bedrijfsnaam

Familie Kersten - Woerden

19 juni 2020
5

Gisteren is ons jungle schilderij geplaatst door moswens. Het ziet er geweldig uit. We hebben na veel wikken en wegen gekozen voor 70% mossen en 30% jungle en het geeft precies de rust en de levendigheid die we zochten. De communicatie was heel goed, het schilderij werd vakkundig geplaatst. Zeer tevreden, en een aanrader (al zijn we nu nog origineel 😊).

Bedrijfsnaam

Studio Sparx - Breda

18 juni 2020
5

Voor onze EMS personal training studio een moswand met logo op maat besteld bij Moswens. Na 1 telefoontje hebben we dezelfde dag nog een advies/design ontvangen en binnen 2 weken hing de moscreatie al perfect aan onze muur! Communicatie ging vlot, advies sloot perfect aan en prijs kwaliteit is perfect. Ik bedank jullie graag nogmaals en zeer zeker tot snel!

Bedrijfsnaam

Esther Dizij - Sneek

23 mei 2020
5

We hebben een prachtige junglewand gekregen in onze woonkamer 180×80. Communicatie en advies was uitstekend. Levering ging snel. Ophangen niet zelf gedaan want deze mannen kunnen dat veel vlotter, alles werd met een laser exact uitgemeten. De natuur in huis, het staat fantastisch!

Bedrijfsnaam

Annette Overmeer - Oosthuizen

6 mei 2020
5

Na telefonisch contact te hebben gehad met Moswens hebben wij een Mosschilderij besteld en vandaag hebben wij deze ontvangen. Door Moswens erg netjes en precies opgehangen en alles weer opgeruimd achter gelaten. Wat een prachtige eye-Cather in ons huis. We zijn er super blij mee.

Bedrijfsnaam

Mariska Verdonschot - Leende

24 april 2020
5

Bij Moswens 3 verschillende groottes moscirkels besteld, waarvan 1 met een klok erin verwerkt. Het resultaat is super, snel geleverd en altijd snelle en vriendelijke reacties.

Bedrijfsnaam

Lilian Beydals - Vis aan de linie in het Fort van Hoofddorp

31 maart 2020
5

Ontzettend tevreden! Moswens is flexibel en uiterst professioneel. Bij restaurant Vis aan de Linie in het Fort van Hoofddorp hebben zijn meerdere panelen geplaatst. Zij weten goed in te spelen op de wensen van hun klant. De verwachtingen die ze ons gegeven hebben zijn zeker waar gemaakt! Het doet de akoestiek goed in een grote ruimte.

Bedrijfsnaam

Jos van de Meerendonk -Culemborg

28 maart 2020
5

Goede communicatie en uitstekende advisering. Het resultaat is verbluffend. Voortdurend zie je nieuwe beelden. Van harte aanbevolen👍🏼🙏🏼

Bedrijfsnaam

Ruud Donker - Harderwijk

27 maart 2020
5

Wij hebben een mosschilderij van 1,00 bij 1,50 meter laten maken en plaatsen door Moswens met mossenmix alleen met rendiermos Apricis, Forest en Dimidium + bolmos. We zijn erg blij met het mooie resultaat. Het is een aanwinst voor onze woonkamer.

Bedrijfsnaam

Ton Kanters Gezond Genieten - Vught

28 februari 2020
5

Wat een mooie creatie is het geworden. goed advies van Moswens, snelle service en werkelijk een topproduct.
Onze winkel moet nog geopend worden, maar iedereen die mee is komen helpen met bouwen/verbouwen vindt het geweldig!

Bedrijfsnaam

Maria Gonzalez - Gent

4 februari 2020
5

I contacted Moswens for a moss frame. They sent me all information I needed and informed me about the prices and details. I changed my mind on the measures and design and this was quickly adapted in the offer. I am very happy with the result, the moss frame it’s looking great in my new kitchen!

Bedrijfsnaam

Anita Bentvelzen en Debby Bijma - Steggerda

3 februari 2020
5

Door Moswens 2 mosschilderijen laten maken. Zeer tevreden. Prima ontwerp en hele mooie kwaliteit. Zo’n schilderij ziet er dan toch veel mooier uit in het echt dan op een foto. Goed contact met Moswens. Wij zijn een paar keer van gedachten veranderd over de maat en het ontwerp en daar werd geen probleem van gemaakt. Schilderijen laten brengen en op laten hangen. Dat ging snel en professioneel. Wat ik het fijnste vind van moswens is dat je echt contact hebt, dat er wordt geluisterd en dat je geen nummer bent. Er is aandacht voor het product, voor de klant en men wil de wereld een stukje mooier en beter maken. Je koopt hier meer dan een schilderij 😉

Bedrijfsnaam

Myrthe Koppelaar Brand Manager - Breda

1 februari 2020
5

Moswens is een bedrijf dat denkt in oplossingen en meedenkt met de klant. Zeer prettige communicatie gehad om met spoed een prachtig relatiegeschenk te kunnen leveren voor mijn klant die een opening had van zijn zaak. Zou zeker terugkeren in de toekomst, zowel zakelijk als privé.

Bedrijfsnaam

Simon en Angela van den Berg - Stiphout

11 januari 2020
5

Akoestiek in onze (eet)keuken was niet best. Klonk er wat hol en als er een bord, bestek of een deksel te hard op het granieten aanrecht landde klonk dat irritant schel. Met de onlangs geplaatste moswand is de keuken een stuk sfeervoller geworden! Prachtige groene wand en een prettige akoestiek nu. Blij ook met de goede ideeën van Moswens, het fraaie ontwerp met verschillende mossoorten en de perfecte afwerking.

Bedrijfsnaam

Robert Hoekstra - Van de Kolk Bouwgroep B.V. Garderen

10 januari 2020
5

Duidelijk advies, eerder dan planning geleverd en alles super netjes opgeleverd. We zijn erg blij met het resultaat.

Bedrijfsnaam

Bert Soetens - Eindhoven

8 januari 2020
5

Vandaag is het mosschilderij in onze overdekte buitenruimte geplaatst. Het resultaat is prachtig! Prima ervaring met Moswens. Supersnel offerte ontvangen, direct antwoord op vragen en een correcte levering door vriendelijke mensen. Ik kan dit bedrijf aan iedereen aanbevelen!

Bedrijfsnaam

Mark en Stephanie van der Meijden - Apeldoorn

14 december 2019
5

We zijn superblij met het vakwerk dat Moswens ons heeft geleverd. Kundig advies, super nette plaatsing en zeer vriendelijke mensen. We hebben echt iets origineels aan de wand met verbetering van de akoestiek! Lang gezocht, snel geholpen!

Bedrijfsnaam

Anouck van der Ham - Group 2000 Almelo

6 december 2019
5

Wij hebben eerst een grote moswand op de benedenverdieping van ons kantoorpand laten plaatsen met daarin ons logo verwerkt. Wij zijn erg tevreden met het resultaat. Daarom hebben we op de bovenverdieping inmiddels ook een aantal kleinere wanden met mos laten bekleden en ook de mos wereldkaart mocht niet meer ontbreken. Moswens, bedankt voor de mooie moswanden, het meedenken, de service en jullie klantvriendelijkheid.

Bedrijfsnaam

Lisanne Smulders - Venray

2 december 2019
5

Erg enthousiast over ons mosschilderij welke gemaakt is door Moswens. We hebben gekozen voor de mosmix en zijn erg blij met de mooie compositie van mossen welke een warm gevoel geven in ons huis! Ook helpt het de akoestiek van ons huis verbeteren! Erg blij mee!

Bedrijfsnaam

Pim en Marianne Verberne

4 november 2019
5

Moswens, bedankt voor het prachtige mossenmix mos schilderij en de moscirkels. Super mooi afgewerkt en geheel volgens afspraak geleverd. Wij zijn er echt heel blij mee.

Bedrijfsnaam

Harold Meijer - Groen in bedrijf Hardenberg

22 oktober 2019
5

Moswens, bedankt voor het leveren en aanbrengen van de prachtige moswanden en de mos wereldkaart in Almelo!…Op naar de volgende…

Bedrijfsnaam

M van Goor - Feenstra en van Goor installaties en sanitair Wormer

18 oktober 2019
5

Wij hebben deze week een moswand laten plaatsen en het is echt super mooi geworden. Hele aardige mensen en hebben keurig werk afgeleverd. Bedankt Moswens!

Bedrijfsnaam

Ruud Schapendonk - Ouwehand Bouw Gorinchem

28 augustus 2019
5

Super tevreden over aangebrachte moswanden in ons kantoor. Keurig op tijd en netjes aangebracht.

Bedrijfsnaam

Restaurant 't Eethuysje - Castricum

5 augustus 2019
5

Onze moswand is prachtig en ook perfect geluiddempend. Het was super snel en netjes geplaatst!

Bedrijfsnaam

Methylium - Den Haag

1 augustus 2019
4

Moswens heeft een prachtige mos strook bij ons op kantoor opgehangen in de kleur Dimidium. Ik wilde altijd al een moswand en nu is hij er.
We zijn er super blij mee! Bedankt voor de service en het prachtige eindresultaat.

Bedrijfsnaam

Laurens Sinke - Fruit Line B.V. Ochten

7 juni 2019
5

Moswens heeft twee mooie moswanden geleverd en gemonteerd incl. signing. De begeleiding is goed, je krijg een duidelijke offerte met goede tekeningen zodat je weet waar je aan toe bent. Het ziet er erg mooi en rustig uit. Echt een aanrader voor als je nog een kale wand hebt.
Het monteren verliep ook erg vlot en mijn collega’s zijn er helemaal weg van! Ik hoop in de toekomst nog een keer bij jullie aan te kunnen bellen.

Bedrijfsnaam

Martijn Neerhof - GWS noise and Fire Solutions BV

4 juni 2019
4

Wat een mooi resultaat de moswanden die geplaatst zijn in Ede. Het ziet er echt super strak uit!  Mooi één geheel en de combi met de bamboe frames vind ik ook erg mooi! Ik ben echt aangenaam verrast door het resultaat. Bedankt voor de goede samenwerking!

Bedrijfsnaam

Ingeborg Siroen - Firm of the Future Oosterbeek

21 april 2019
5

Wij zijn ontzettend blij met de mossenmix-moswand met logo in ons nieuwe kantoorpand. In werkelijkheid is ie nog mooier dan we verwacht hadden.
De service is ook dik in orde :-).

Bedrijfsnaam

Martijn Boender - H. Hoogvliet Spijkernisse

17 april 2019
5

Wij hebben ons bedrijfsnaam op een groot (2,5m x 1m) mospaneel laten maken. Naast de geweldige uitstraling, kleed het de ruimte mooi aan en draagt het bij voor goede akoestiek in de ruimten. Top ontwerp en verdere service van Moswens 👍

Bedrijfsnaam

Ruud Tol - Grip op Finance Hoofddorp

2 april 2019
5

Samen met Moswens een hele mooie oplossing gevonden voor een mospaneel van 4 bij 1,5 meter met ons logo op een ronde muur.
Verder heel blij met de fijne manier van samenwerken en de professionele plaatsing. De kleur en uitstraling overtreffen de verwachting!
Bedankt Moswens!

Bedrijfsnaam

Florus den Hartog - Vink schilderwerken Meerkerk

12 maart 2019
5

Moswens heeft afgelopen week een prachtig mosschilderij van 2.00 x 0.70 geplaatst in onze nieuwe vergaderkamer. Wij zijn hier erg blij mee.
De kleur en de uitstraling van het mosschilderij doet de ruimte erg goed.

Bedrijfsnaam

Joyce Hageman - Stretto Eten & Drinken Doetinchem

19 februari 2019
5

Moswens heeft in mijn restaurant een moswand met logo geplaatst. De wand is vakkundig en snel geplaatst, het contact met Moswens verliep ook snel en correct. Ik ben ontzettend blij met het eindresultaat, een echte eye-catcher!

Bedrijfsnaam

Brenda Lamme - Shoq Amsterdam

3 januari 2019
5

Moswens heeft bij ons een moswand met Logo geplaatst in onze vergaderruimte. De mannen van Moswens zijn keurig en secuur te werk gegaan, het resultaat is te gek!

Bedrijfsnaam

Conny Geurts - Veldhoven

27 december 2018
5

Een mooie oplossing voor mensen die, net als ik, geen groene vingers hebben en toch een “plant” in de keuken willen. Het is een mooie eyecatcher geworden. Moswens bedankt voor de service!

Bedrijfsnaam

Jurgen Eikholt - Restaurant Witlof Nijmegen

16 november 2018
5

We zijn erg blij met onze moswand, ook onze gasten zijn enthousiast over de warme kleur en het geeft een fijn gevoel
Restaurant Witlof Nijmegen, With love

Bedrijfsnaam

Nina van dijk - Hilversum

11 november 2018
4

Ik ben blij met de junglewand in onze badkamer. Het maakt het geheel helemaal af. Het was een verjaardagscadeau voor m’n vriend, hij vindt het ook super. We hadden Moswens gezien op de woonbeurs in Utrecht dit voorjaar. De service is goed, er werd goed geluisterd naar de sfeer en het schilderij dat ik voor ogen had. Levering volgens afspraak, niks op aan te merken. Ik wil Rens en Koen ook bedanken voor het monteren bij ons thuis. Succes met het bedrijf!

Bedrijfsnaam

Jeroen van Vierzen - Bereik.io Rotterdam

5 november 2018
5

Moswens heeft voor ons een prachtig mos kunstwerk gerealiseerd in de vergaderruimte. Wij zijn erg tevreden met het resultaat, boven verwachting!

Bedrijfsnaam

Ferrie Kemper - Zaandam

27 september 2018
5

Via moswens een jungle wand laten plaatsen in de woonkamer.
Het is eye catcher geworden en krijg veel positieve reacties.
De wand is vakkundig en snel geïnstalleerd.
Het geeft de woonkamer een fantastisch uitstraling en het is weer eens wat anders dan een behang of geverfde muur.

Bedrijfsnaam

Maxine Beuving - Almelo

9 september 2018
5

Erg duidelijk mail contact gehad over de Junglewand, alles werd gehoord en mijn wensen zijn nog mooier doorgekomen op de wand dan ik had verwacht. Daarnaast een hele kundige montage. Er wordt echt de tijd voor genomen en heeft oog voor detail. Bedankt!

Bedrijfsnaam

Fam. Oortman - Maren-Kessel

27 augustus 2018
5

Vandaag heeft Moswens in onze woon-/eetkamer de moswanden geplaatst. Hoofddoel was het verbeteren van de akoestiek en daarnaast natuurlijk de natuurlije uitstraling. Moswens heeft meer dan waargemaakt wat ze beloofd hadden. Zeer correcte manier van werken, alles netjes opgeruimd en met het beloofde eindresultaat. Top gedaan Moswens. We zullen jullie zondermeer aanbevelen bij vrienden en kennissen die ook iets dergelijks zoeken en/of nodig hebben.

Bedrijfsnaam

Jacobien Vincent - RIVIONT | Strategic Talent Management

25 augustus 2018
5

De moswand geeft een prachtige en natuurlijke sfeer in het kantoor en heeft de akoestiek verbeterd. Ook het logo van RIVIONT op moswand is een echte eye-catcher. Rens en Niels zijn heel klantvriendelijk en hebben de moswanden snel en zorgvuldig gemonteerd. Hartelijk dank, Moswens!

Bedrijfsnaam

Bart Rietjens - Gonect online marketing

19 augustus 2018
5

Moswens heeft bij Gonect online marketing een prachtig moslogo gemaakt en laatst ook verplaatst naar ons nieuwe kantoor. Het hangt er weer prachtig bij. Dank Moswens!

Bedrijfsnaam

Yvo Kemp - BMI Kantoormeubelen

15 augustus 2018
5

Zeer professioneel en snel geleverd!

Bedrijfsnaam

Willem Grondhuis - RenewMyID

14 augustus 2018
5

Een prachtige moswand voor op kantoor. De eye-catcher van de entree van ons bedrijf! Schitterend resultaat.

Bedrijfsnaam

Mare van der Velden - Amsterdam

3 augustus 2018
5

Rens heeft bij ons twee moswanden geplaats. Één van 100cmx200cm in de woonkamer en één van 80cmx120cm in de badkamer. Wij zijn erg tevreden zowel over de Moswanden als de service! De moswanden zien er mooi uit, ruiken lekker naar het bos en werken heel goed als geluidsdemping. Qua akoestiek merkten we direct verschil.
Rens was heel vriendelijk en nam de tijd om de moswanden mooi af te werken. Geen vluchtige aflevering door een grootschalig bedrijf waardoor je nog meer het gevoel hebt dat je wat bijzonders in huis hebt gehaald.
Zeker een aanrader!

Bedrijfsnaam

Jeroen van Hout - Oss

2 augustus 2018
5

Voor een relatie van ons in Rotterdam hadden we op korte termijn een moswand nodig. De vraag bij Moswens ingediend of zij ons daarbij konden helpen en dankzij de zeer flexibele instelling van Moswens is er een super mooie moswand aangebracht. Klant zeer tevreden!
Naast het snelle handelen, denken ze ook mee en hebben zelfs kleine problemen ter plekke opgelost waar wij niet aan hadden gedacht.
Al met al zeer te spreken over deze samenwerking en die ga ik nog vele malen vaker opzoeken in de toekomst!

Bedrijfsnaam

Rita van Keulen - IUCN NL

26 juli 2018
5

Hele mooie panelen, rust in kantoor en akoestiek verbeterd. Fijn contact en snel geplaatst.

Bedrijfsnaam

Erik van Esterik - Bilthoven

14 juli 2018
5

Wij hebben een mosschilderij in onze woonkeuken laten ophangen. We zijn er ronduit enthousiast over!
Het contact met Moswens was ook prettig. Het ophangen gebeurde snel en deskundig.

Bedrijfsnaam

Tinne Celis - Regus BE

19 juni 2018
5

Bedankt Moswens voor het meedenken en uitwerken van onze wand. Het ziet er prachtig uit en we krijgen zeer veel leuke reacties!
Super snelle en zeer correcte service! Wij zijn meer dan tevreden!

Bedrijfsnaam

Geralien Bax - Midden Nederland Makelaars

7 maart 2018
5

Wij hebben hier -bij Midden Nederland Makelaars in Nijkerk- sinds kort een mosschilderij van Moswens aan de wand hangen, waar we zelf erg blij mee zijn en zeer positieve reacties op krijgen! Het ziet er prachtig uit, het contact was prettig en meedenkend. Aanrader!

Bedrijfsnaam

Ilse van Oosterhout-Swinkels

18 februari 2018
5

Mooie wand geleverd! Blij mee. Goede en snelle service. Rens denkt goed mee.

Bedrijfsnaam

Ingrid Boots-Derkx - Venlo

31 januari 2018
5
Bedrijfsnaam

Mandy Bastiaansen - Natuurhuisje.nl

31 oktober 2017
4

Goede service en een prachtig product!

Bedrijfsnaam

Dylan Scholsberg - Amersfoort

4 september 2017
5

Zeer snelle levering, Personeel heeft verstand van zaken en heeft een prachtige Moswand geplaatst voor een zeer scherpe prijs, Top! en bedankt.

Webshop
Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp