Reviews

  • Sleep bestanden hierheen of
    Toegestane bestandstypen: jpg, gif, png, pdf, Max. bestandsgrootte: 64 MB, Max. aantal bestanden: 3.
    Bedrijfsnaam

    Arend en Jacolien - Rijnsburg

    28 mei 2024
    5

    Unieke panelen, professioneel advies en vakkundig geplaatst.

    Bedrijfsnaam

    Wim en Erica - Reuver

    16 maart 2024
    5

    Prachtig schilderij, snel geleverd, professioneel gemonteerd en uitstekend advies. Wij zijn dik tevreden en bevelen Moswens aan bij iedereen die interesse heeft in zo’n mooie natuurlijke verrijking in de woning.

    Bedrijfsnaam

    Trudy & Piet

    9 maart 2024
    5

    We zijn zéér tevreden en verrast met het ontwerp en de uitvoering van de speciale mos wand. Het is een verrijking van onze slaapkamer. Hartelijk dank voor de perfecte uitvoering van A tot Z.

    Bedrijfsnaam

    Hans Kuijten

    27 februari 2024
    5

    Ik wist niet precies hoeveel mos en lijm ik nodig zou hebben voor mijn schilderij. Op mosschilderij.nl de losse mossen gezien. Na app contact de hoeveelheden besteld en exact genoeg. Mijn creatie hangt nu aan mijn muur in de woonkamer.

    Bedrijfsnaam

    Enrico Duca - Ducanox

    5 februari 2024
    5

    Top service.
    Heel snel een reactie via mail.
    Ook alles deftig uitgelegd!

    Moswens Duc

    Bedrijfsnaam

    Robin Wientjes - Deventer

    15 januari 2024
    5

    We hebben zojuist een moswand met logo laten leveren en monteren, en we zijn ontzettend blij met het resultaat! Vanaf het eerste contact tot de voltooiing van de montage, was de ervaring zeer positief.

    We kregen een duidelijke uitleg over het product en het proces. De voorbeeldschets die we vooraf kregen, hielp ons enorm om een duidelijk beeld te krijgen van hoe de moswand eruit kwam te zien.

    De montage zelf verliep ook vlekkeloos. Het team was professioneel, efficiënt en luisterde goed naar onze wensen.

    Kortom, we zijn erg blij met onze nieuwe moswand en de service die we hebben ontvangen. Het is een aanwinst voor ons kantoor en we zouden Moswens zeker aanbevelen aan iedereen die een moswand overweegt.

    Bedrijfsnaam

    Peter en Ludmilla Kapsenberg

    18 december 2023
    5

    Dank je wel, Mirthe, voor het maken van onze prachtige moscirkel. We hebben em direct opgehangen. Het staat prachtig. We zijn er erg blij mee! 🙂

    Bedrijfsnaam

    Ruud Hoevenaar

    30 november 2023
    5
    Prachtige moscirkel voor aan de muur en fijne klantenservice.
    Wij hebben moscirkel Flora van 80cm. Het is makkelijk op te hangen met het bijgeleverde materiaal (duimschroef) en is echt een eye catcher in huis.
    We hadden nog wel wat vragen na aankoop en dit voorgelegd aan de klantenservice per mail. We werden diezelfde dag nog teruggebeld en er werd de tijd genomen voor het gesprek.
    Al met al zijn wij tevreden over het product én het bedrijf!

    Bedrijfsnaam

    Lex de Roo

    8 november 2023
    4

    Nadat ik mijn muur groen had geverfd, leek me het geweldig om daar een mosschilderij op te hangen.
    Ton sur Ton dus.
    Na wat zoeken op internet en ga ik het zelf maken of kant en klaar bestellen, kwam ik bij Moswens uit.
    Telefonisch wat extra informatie ingewonnen en toen besteld.
    Ik heb de cirkel gekozen van 80cm.
    Vandaag kwam hij binnen en ik vind hem geweldig. Gelijk opgehangen.
    Heel blij mee. Bedankt.

    Bedrijfsnaam

    Quinten van slagen

    6 november 2023
    4

    Via instagram zagen we de nieuwe moscirkel Cirkel of Life. Na telefonisch contact heb ik nog een persoonlijke toevoeging erbij kunnen laten zetten. Eindresultaat is helemaal zoals besproken is. Geweldig! heel blij met de persoonlijke cirkel. Prijs en kwaliteit verhouding goed

    Bedrijfsnaam

    Elske Vermet

    3 oktober 2023
    5

    Na een leuke zoektocht naar onze wenselijke stijl op de website hebben we een mosschilderij besteld bij Moswens. Snelle reactie per mail met een fotoshop op onze wand. Advies van Djinni opgevolgd door te kiezen voor een zachtgroene accentkleur. Het paneel is door Moswens tegen de muur geplaatst wat vakkundig verliep. Al met al hele fijne ervaring. Aanrader!

    Bedrijfsnaam

    InterZin kjg BV

    30 augustus 2023
    5

    Het Mosschilderij dat wij hebben laten maken voor bij ons op kantoor is echt prachtig.
    Ons logo in mos.
    Het ziet er niet alleen mooi uit maar geeft meteen een goede sfeer en een verbetering van de atmosfeer in ons kantoor. Prachtig die natuurlijke materialen.

    Judith

    Bedrijfsnaam

    Marian

    20 augustus 2023
    5

    Super mooi kunstwerk voor aan mijn saaie, witte muur!

    Bedrijfsnaam

    Particulier - Eindhoven

    16 augustus 2023
    5

    Afgelopen maandag 14 Augustus 2023 mijn ronde mos schilderij 60 cm plus twee kleintjes van 20 cm rond, binnen gekregen. Ben zeer tevreden precies de kleuren die we afgesproken hadden. Wist niet dat er ook gekleurd mos was, dus de kleuren uitgezocht die ik wilde.

    Bedrijfsnaam

    Coby Joosten -Welten

    19 juli 2023
    5

    Team Moswens, Djinni, en Lonneke,
    Dank je wel voor de prachtige mosschilderijen.. helemaal zoals we in gedachten hadden en de akoestiek in onze keuken is nu veel beter geworden..
    De levering en montage verliep heel snel en soepel..

    Bedrijfsnaam

    Joost Elshout - Dorst

    12 juli 2023
    5

    We hebben 3 mos/jungle panelen en een jungle cirkel in huis hangen en zijn er super blij mee! Super kwaliteit en ook voor maatwerk wordt je in de showroom goed geholpen. Rens en team Moswens bedankt! Joost & Katie

    Bedrijfsnaam

    Harold en Evelyn van de Vossenberg - Kaatsheuvel

    6 juli 2023
    5

    Na een bezoek aan jullie showroom, en de fantastische uitleg van Rens, hebben we via de site een mosschilderij besteld.
    Aangezien we best wel wat wensen hadden, is het altijd afwachten wat het gaat worden.
    Gisteren zijn ze het schilderij komen plaatsen, en het is in 1 woord geweldig geworden!
    Rens ,, bedankt voor je tijd en geweldige uitleg(jou enthousiasme voor het vak is geweldig)
    En Lonneke, bedankt voor het prachtige kunstwerk. Al onze wensen heb jij in dit kunstwerk aangebracht .

    Jullie zijn toppers👍

    Bedrijfsnaam

    Kawieta - Schiedam

    3 juli 2023
    4

    Erg mooi wandje geplaatst vandaag.
    Snelle levering, professioneel en vriendelijk in het contact!!

    Onwijs bedankt moswens!!!!

    Bedrijfsnaam

    Anouk van Son

    27 juni 2023
    5

    Na een bezoek in de showroom hebben we bestelling geplaatst op mosschilderij.nl. We wilde het mos eerst zien voordat we de bestelling wilde doen. En wat waren we we onder de indruk van de kunstwerken! Na een ongedwongen advies door een hele vriendelijke dame hebben we de mosdots besteld met een breedte van 60cm in mosstijl Saar. Mooie zachte kleur overloop met grijstinten. Heel blij met onze keuze.

    Bedrijfsnaam

    Teamleader Nederland BV - Amsterdam

    25 mei 2023
    5

    Vandaag is ons Logo in mos op de wand in onze grote vergaderruimte geplaatst. Wat is hij mooi! Ik zou willen dat ik hier een foto kon plaatsen!
    Het contact met MosWens is zeer prettig, er wordt vlot gereageerd en voldoende informatie. Absoluut een aanrader

    Bedrijfsnaam

    Janneke - Zeist

    21 mei 2023
    5

    Wij zijn ontzettend blij met ons mos schilderij! De service was uitstekend: goed bereikbaar, snel reageren en flexibel.
    Ik heb later nog gebeld dat ik een kader om het schilderij wilde en dat is toen alsnog geregeld. Monteren snel en netjes. Het oog natuurlijk en rustig in onze keuken.

    Bedrijfsnaam

    Margot Cuppen

    16 mei 2023
    5

    Helemaal blij met het kunstwerk van mos wat op maat op onze wand in de keuken is geplaatst. Het is echt prachtig geworden!! We hadden in de showroom inspiratie opgedaan en toen is Djinni aan de slag gegaan met een ontwerp. Ze had helemaal door waar we naar op zoek waren en binnen no time had ze een ontwerp klaar. Na een paar aanpassingen was het klaar om gemaakt te worden. Ook dat ging weer supersnel, sneller dan verwacht kregen we al een belletje dat de ‘wand’/kunstwerk klaar was. Superspannend vond ik het; zou het mooi worden, zou het passend zijn etc… Het heeft onze verwachtingen overtroffen, echt geweldig! Bedankt!!

    Bedrijfsnaam

    Gidius van den Broek - Milheeze

    3 mei 2023
    5

    Na een bezoek met zeer goede uitleg van Lenneke, het mosschilderij binnen de afgesproken tijd geleverd . Klasse

    Bedrijfsnaam

    Wijnen Bouw & Service

    18 april 2023
    5

    Voor onze opdrachtgever een mooie moswand in het kantoor laten aanbrengen met logo en tekst.
    De moswand geeft een mooie natuurlijke uitstraling en is een echte eyecatcher.
    De monteurs hebben netjes gewerkt en gave goede uitleg over het gebruik.

    Tip voor Moswens: In de review een foto kunnen plaatsen geeft een nog beter beeld en brengt mensen op ideeën.

    Bedrijfsnaam

    Geert Sonnema - Sneek

    14 april 2023
    5

    Vandaag de mosdotset ontvangen! Wat een bijzonder leuke vormen zijn het. Voor ons sprong de stijl Oletta er meteen uit. Het ”rivier” effect in het midden is prachtig. We zijn werkelijk onder de indruk van deze creatie. Als je opzoek bent naar iets aparts, is een mosdot set echt een aanrader!

    Bedrijfsnaam

    Snoeren Cultuurtechniek BV

    6 april 2023
    5

    Vandaag het Jungleschilderij ontvangen en direct vakkundig opgehangen in ons kantoor.
    Wij zijn erg tevreden over de snelle levering en het schitterend eindresultaat.
    Voor ons hoveniersbedrijf een mooie groene toevoeging voor binnen!

    Bedrijfsnaam

    Ceciel ter Aar - Vlaardingen

    27 maart 2023
    5

    Afgelopen weekend moscirkel ontvangen en meteen opgehangen in onze keukenhoek. We zijn er erg over te spreken! Mooie kleuren in de Jelina stijl. We twijfelde eerst over de rand afwerking. Na telefonisch contact met Moswens hebben we de keuze gemaakt voor de hoge zwarte rand. De diepte tussen de verschillende mossen komen dan nog mooier tot zijn recht.

    Bedrijfsnaam

    Hans en Mariska

    19 maart 2023
    5

    Deze week is een prachtige moswand geplaatst. Het schilderij staat schitterend. Kleuren zijn precies zoals we bedoelde en het monteren gebeurde in no-time. Goed product duidelijke communicatie en vriendelijke medewerkers.

    Bedrijfsnaam

    Rebekka - Amsterdam

    13 maart 2023
    5

    Vandaag is het mosschilderij geleverd en opgehangen in onze woonkamer. Het past perfect, zowel qua formaat als binnen ons interieur. We zijn heel tevreden over de service; snel, netjes en zorgvuldig.

    Bedrijfsnaam

    Esmée van der Made - Den Haag

    1 maart 2023
    5

    Wij zijn heel tevreden met ons moslogo op ons kantoor, de kleur is mooi levendig en ook het plaatsen ging heel snel. Een prachtige manier om een logo op de muur te hebben op een andere manier dan ‘standaard’ logo borden.

    Bedrijfsnaam

    Jasper Slobbe

    13 februari 2023
    5

    Na maanden afwegen en twijfelen uiteindelijk de moscirkel rond Jellina 80cm met zwarte stalen rand gekozen om de woonkamer iets op de groenen. Dit is heel goed gelukt en de zwarte stalen rand geeft een erg luxe uitstraling. Aanvankelijk twijfelden wij sterk i.v.m. de relatief hoge meerkosten voor de zwarte stalen rand, maar dit is het echt meer dan waard.
    Daarnaast werd het mosschilderij een stuk spoediger bezorgd dan verwacht. Kortom: erg tevreden en ga het zeker verder mensen aanraden. Wat een blikvanger.

    Bedrijfsnaam

    Romke de Groot

    6 februari 2023
    5

    Super mooi resultaat met een zeer nette manier van werken van a tot z.

    Bedrijfsnaam

    Chris van Uden

    1 februari 2023
    5

    Super blij met de creatie van Moswens. Staat prachtig in ons interieur.

    Hier een Jellina 80 rond met staal besteld, voorafgaand aan de bestelling kort contact over de mail over een paar detail zaken, snelle en volledige communicatie.

    Snelle levering! Maandagmiddag besteld en binnen vijf werkdagen in huis. Product was goed verpakt.

    Bedrijfsnaam

    Cor en Henny

    6 januari 2023
    5

    Hi Djinny, wij zijn heel blij met het mosschilderij. Hij hangt perfect boven onze bank. Al veel complimenten gehad. Super bedankt!!!

    Bedrijfsnaam

    De Croocq Peggy

    18 december 2022
    5

    Mijn moscreatie is top!
    Ik had hoge verwachtingen en mijn verwachtingen zijn fantastisch ingevuld!!!

    Bedrijfsnaam

    Yvonne Herrebout

    17 december 2022
    5

    Bedankt Weronika voor het maken van onze 60cm moscirkel. De bedoeling was om de cirkel in onze “kantoor-kamer” te hangen, maar meteen na het uitpakken was duidelijk dat hij in de kamer veel mooier tot zijn recht zou komen. Mooie kwaliteit, een aanpassing in de soort mos was geen probleem, netjes geleverd volgens afspraak.
    Heel tevreden!

    Bedrijfsnaam

    Christa kooijman

    14 december 2022
    5

    Wat een fantastisch schilderij is het geworden.
    Een echte toevoeging aan ons huis.
    Gewoon via de website besteld.

    Bedrijfsnaam

    Helmi Bus - Bemmel

    13 december 2022
    5

    Na ons bezoek in de showroom in Asten waren we voor 100 procent overtuigd, we willen een mosschilderij.
    Djinni heeft ons uitgebreid voorgelicht m.b.t de mogelijkheden die er zijn.
    We waren op zoek naar een oplossing voor een akoestisch probleem in onze kamer/keuken.
    Het zijn twee mosschilderijen geworden die precies voldoen aan onze wensen.
    De communicatie over en weer verliep uiterst prettig.
    Eerder dan verwacht belde Rens dat de.schilderijen geplaatst konden worden. Hij heeft dit zeer vakkundig gedaan.
    We zijn dan ook erg blij met onze schilderijen.

    Bedrijfsnaam

    Koen Steenbakkers - Valkenswaard

    7 december 2022
    5

    Heel vriendelijk, goed en duidelijk geholpen in de prachtige showroom in Asten. Het mosschilderij is vervolgens snel geleverd. Erg mooi geworden, met zo’n zwart metalen rand eromheen.
    Hij hangt prachtig in de kamer en we zijn er zeer verheugd mee. Ook goede reacties gekregen. Dank je Jinte, voor dit prachtige schilderij. Ons ‘eigen riviertje De Keersop’ in huis aan de muur.

    Bedrijfsnaam

    Ramon de Groot - Koog aan de Zaan

    5 december 2022
    5

    Laatst heb ik een moscirkel van 80 cm besteld op de webshop. Echt een prachtig kunstwerk!
    Super goede service, goede kwaliteit, snelle levering en wat hebben jullie een hoop unieke producten. Ga zo door!

    Bedrijfsnaam

    Claudia van Laar - Emmeloord

    3 december 2022
    5

    Fijn contact met snelle response. We hadden een mosschilderij met zwarte lijst gezien in de fotogalerij die wij mooi vonden. Aanpassen naar onze afmeting kon allemaal. Helemaal blij met het pronkstok. We willen Irma bedanken voor het mooie werk! Wij gaan ervan genieten.

    Bedrijfsnaam

    J. Kanters - Nijnsel

    24 november 2022
    5

    We hebben laatst 3 verschillende groottes moscirkels in stijl Varius besteld. In 1 cirkel hebben we klok laten verwerken. Het resultaat is super, snel geleverd. We krijgen er veel complimenten over. Bedankt!

    Bedrijfsnaam

    Ingrid Berkvens - Gorinchem

    11 november 2022
    5

    Ik heb een paar dagen geleden een bestelling gedaan op jullie webshop www.mosschilderij.nl. Wat een schitterend mosschilderij! Hij lijkt precies op de foto zoals gewenst, ben er erg blij mee! Kleur is prachtig en hij voelt lekker zacht aan. Bezorging ging snel en hij was netjes ingepakt. Het heeft een mooie plaats gekregen in de keuken bedankt!

    Bedrijfsnaam

    Esma Gencer - Helmond

    31 oktober 2022
    5

    Wij hebben een super gave mosschilderij ontvangen die zeker met veel liefde is gemaakt door Irma.
    Eigenlijk hadden wij iets anders in onze gedachten ( gelukkig niet gebeurd ).
    Ze zijn voor advies bij ons thuis geweest en hebben nu een veel mooiere mosschilderij!!!
    Heel erg bedankt namens Familie Gencer!
    PS: 3 jaar geleden ook eentje laten plaatsen voor in onze Showroom, en hij ziet er nog steeds super mooi uit!!

    Bedrijfsnaam

    Annet Maris - Soesterberg

    28 oktober 2022
    5

    Vandaag het mosschilderij ontvangen, netjes ingepakt en geleverd door mosschilderij.nl Fijne communicatie stiptheid in orde

    Bedrijfsnaam

    Vivian van Hazen - Drunen

    21 oktober 2022
    5

    Via een vriendin heb ik de webshop doorgekregen van mosschilderij.nl. We zochten iets groens, en ook meteen iets om geluid weg te nemen in de keuken. Wij waren zo enthousiast over het mosschilderij dat wij er zelf ook 1 besteld hebben. we hebben de moscirkel Skye gisteren binnengekregen en is in 1 woord geweldig! mooie moskleuren met lichtblauwe plukjes mos. Je ziet dat ze met zorg gemaakt zijn! Bedankt Weronica voor deze mooie creatie! Wij gaan er van genieten!

    Bedrijfsnaam

    Sreen Langedijk - Harderwijk

    14 oktober 2022
    5

    Wat een geweldig bedrijf!
    Je krijgt gerichte/ persoonlijke service. Ze nemen de tijd voor jou als klant.
    Het product wordt met zorg opgehangen en je krijgt uitleg hoe je met dit product moet omgaan. Ze ruimen alles netjes op voordat ze weggaan en mocht je vragen hebben dan kan je altijd bellen. Hier is de klant echt koning!

    Bedrijfsnaam

    Hennie Migchielsen - Nijmegen

    13 oktober 2022
    5

    Twee perfecte panelen ontvangen met een mooi hangend resultaat. Super service, goede duidelijke afspraken en een perfecte levering. Een aanbeveling die wij meerdere malen hebben uitgesproken en ook al een mogelijke bestelling heeft opgeleverd.

    Bedrijfsnaam

    Souvereyns NV Paletten

    1 oktober 2022
    5

    Zeer tevreden van het resultaat, zowel van onze moswand met logo als van de junglewand! We waren op zoek naar unieke decoratie voor aan onze wanden. We krijgen enkel positieve reacties van onze bezoekers! Alles werd mooi gemonteerd en proper achtergelaten! Moswens, zeker een aanrader!

    Bedrijfsnaam

    Ingrid en Patrick - Oisterwijk

    27 augustus 2022
    5

    Tijdens onze zoektocht naar mogelijkheden om de akoestiek in de keuken te verbeteren bij Moswens terecht gekomen. Bij bezoek aan de showroom verrast door de mooie natuurlijke uitstraling van mos. Besluit om voor mos te kiezen was daarom ook snel genomen.
    Quincy heeft voor ons 3 mooie moscirkels, van 100, 80 en 60 cm. doorsnede, gemaakt. Bedankt!
    Deze zijn netjes en vakkundig opgehangen.
    Naast verbetering van de akoestiek hebben we nu ook een bijzondere wanddecoratie, eyecatcher, in onze keuken waar we positieve reacties op krijgen.
    Wij zijn erg tevreden over Moswens. Snelle reactie op vragen, prima advies, mooi product en zorgvuldige montage.

    Bedrijfsnaam

    Marian - Oosterhout

    3 juni 2022
    4

    Heel erg blij met de jungle cirkel. Via de webshop www.mosschilderij.nl Ziet er prachtig uit. Ging alleen een beetje mis bij de bezorging (bezorgservice had geen bericht achter gelaten dat het op het depot stond) waardoor we het pas dagen later in huis hadden. Uiteraard geprobeerd telefonisch contact op te nemen met moswens na een mailtje was het binnen een dag geregeld. Nogmaals echte aanrader want we hebben nu iets unieks aan de muur hangen

    Bedrijfsnaam

    Dam - Bilthoven

    1 juni 2022
    5

    We zijn heel blij met ons mosschilderij. Het is een prachtige blikvanger in ons huis en het dempt de galm die we hadden vanwege de hoge plafonds. Mooi ontwerp, precies zoals we hadden gehoopt dat het zou worden. Het contact met moswens verliep goed en de levering was mooi volgens afspraak. Aanrader!

    Bedrijfsnaam

    Suwanna van der Galiën - Hardenberg

    28 mei 2022
    5

    Een heel mooie moscreatie van Yvette in een stoere zwart stalen omlijsting 👍.
    Staat erg mooi in onze woonkamer.

    Bedrijfsnaam

    Peter Schipper - Bleiswijk

    21 mei 2022
    5

    Best “Moswens-mens”, wat zijn wij happy met onze aangeschafte moswand. Na een heldere intake in een goed overzichtelijke showroom is het perfect gerealiseerd door Lenneke 😉 en de installateurs. Dat de geur wat wennen is, is gelukkig van tijdelijke aard. Leuk detail, het was een cadeau en gelukkig perfect op tijd👍
    Wij zijn er blij mee, jullie hebben er twee ambassadeurs bij!!!

    Bedrijfsnaam

    Van de Put - Tilburg

    3 mei 2022
    5

    Wat een prachtig kunstwerk heeft Carmen er van gemaakt! We zijn er heel blij mee en het geluid wordt goed gedempt.
    Een echte aanwinst in alle opzichten.

    Bedrijfsnaam

    Bouwbureau Kramer - Zaltbommel

    20 april 2022
    5

    We waren opzoek naar iets wat onze overdekte buitenruimte van ons kantoor “groener” zou kunnen maken.
    Het team van Moswens heeft ons hierbij heel goed geholpen en het resultaat mag er zijn.
    Schitterend ontwerp en nette service.
    We gaan ervan genieten.

    Bouwbureau Kramer

    Bedrijfsnaam

    Coenen Vastgoed & Partners - Schilde (B)

    9 april 2022
    5

    Heel goede service van offerte tot plaatsing. Zeer vriendelijk plaatsings team en alles netjes achterlaten.
    Een echte aanrader!
    Coenen Vastgoed & Partners

    Bedrijfsnaam

    Tu - Amsterdam

    3 april 2022
    5

    Ik vond het heel spannend om een mosschilderij aan te schaffen zonder vantevoren te weten hoe het eruit komt te zien. Maar we zijn er echt heel blij mee. Bedankt Mare voor je mooie design. En het dempt de akoestiek behoorlijk in ons woonkamer. Het is mooi en functioneel, meer kan je niet wensen.

    Bedrijfsnaam

    De Meysberg - Chaam

    23 maart 2022
    5

    Gisteren 2 Mosschilderijen geplaatst. Keurig netjes afgeleverd en WOW, echt SUPER mooi.
    Het mos is lekker fris en groen.
    Volop genieten nu iedere dag opnieuw.

    Bedrijfsnaam

    Marcella - Amstelveen

    22 maart 2022
    5

    Wat ben ik blij met mijn junglewand aan de muur! Het hele proces met uitzoeken, offertes, afspraak maken voor plaatsing liep soepel. Ik ben goed geholpen door Rens. De uiteindelijke plaatsing afgelopen vrijdag was ook zeer efficiënt. Het is echt een kunstwerk geworden, een blikvanger waar ik nog jaren van hoop te genieten.

    Bedrijfsnaam

    Van der Zee - Den Bosch

    4 maart 2022
    5

    Prachtig schilderij van natuur in ons huis, ziet er zeer fijn uit ! Service en meedenken ook goed , zoals het hoort te zijn dus tevreden klant.

    Bedrijfsnaam

    Gert - Hilversum

    2 maart 2022
    5

    Sinds een paar weken hangt er een prachtig mosschilderij van Moswens bij mij aan de muur.
    Het contact met Rens was erg goed. Hij reageert snel, en doet goede suggesties met betrekking tot afmetingen en positionering aan de wand. Fijn dat meedenken! Het schilderij werd keurig binnen de vooraf aangegeven levertijd geleverd en netjes en snel door Moswens aan de wand bevestigd. Al met al ben ik erg tevreden over Moswens, vanaf het eerste contact tot aan de levering en montage.
    En eigenlijk belangrijker dan dat: ik ben super blij met het resultaat. Er hangt werkelijk een prachtig schilderij, wat overigens ook gegarandeerd (positieve) reacties van bezoek oplevert!

    Bedrijfsnaam

    Ruben

    22 februari 2022
    5

    Er hangt nu dankzij Moswens een prachtige bolmosschilderij in mijn keuken. Dit is echt een ware eyecatcher die ik iedereen kan aanraden. Ik ben zeer tevreden met het eindresultaat maar zeker ook met de begeleiding en uitleg/advies door Rens. Complimenten voor de no-nonsense aanpak en bovenverwachting snelle levering en plaatsing! Keep the good work up!

    Bedrijfsnaam

    S&P paneelbouw b.v. - Elst

    19 februari 2022
    5

    Een kale witte muur op kantoor is door Moswens omgetoverd tot een mooie eyecatcher. Het salestraject met Rens verliep soepel en de installatie was snel en efficiënt. Het resultaat is echt heel mooi. We hebben nu een bijzondere WOW factor bij de entree. Hartelijk dank.

    Bedrijfsnaam

    Eric - Lettele

    16 februari 2022
    5

    Prima bereikbaarheid, persoonlijk en deskundig advies. Goede service en een mooi resultaat thuis in de woonkamer hangen.

    Bedrijfsnaam

    Kybun Solutions - Zoeterwoude

    4 februari 2022
    5

    Het hele proces zeer goed begeleid. Zowel in de communicatie alswel het meedenken. Het resultaat is verbluffend!!
    Nogmaals veel dank.

    Groet Kybun Solutions

    Bedrijfsnaam

    INFO-GROEN Software B.V. - Boskoop

    2 februari 2022
    4

    In ons kantoor hangen sinds gisteren 5 prachtige moswand schilderijen.
    Wij en onze klanten gaan er van genieten. Fen bedankt voor de composities.

    Bedrijfsnaam

    Roy - Den Bosch

    1 februari 2022
    5

    Moswens, Complimenten voor het mosschilderij wat jullie geleverd hebben.
    En ook de service niet te vergeten is top.
    Helaas kan ik geen foto toevoegen van het eindresultaat maar het is prachtig!!

    Bedrijfsnaam

    Alie & Willy - Hedel

    28 januari 2022
    5

    Wij zochten iets aparts voor nog een kale wand in onze woning. Een nichtje had al een creatie van Moswens hangen. Met dat idee hebben we contact gezocht met Rens.
    Na een bezoek aan de nieuwe showroom in Asten waarbij we uitvoerig geïnformeerd zijn, hebben we gekozen voor een 1.50 m moscirkel. Dan wordt het pas spannend wat het uiteindelijke resultaat zal gaat worden. Gisteren is de cirkel geleverd en vakkundig gemonteerd. Het resultaat mag er zeker zijn. We zijn heel tevreden over het gelopen traject en het uiteindelijke resultaat.
    Onze complementen aan Moswens in het algemeen maar aan Djinni, de maakster van onze moscreatie in het bijzonder! Thx.

    Bedrijfsnaam

    R. Martens - Den Bosch

    9 januari 2022
    5

    Blij met de hele mooie moswand! Galm in huis is veel minder, dat is gelijk merkbaar. Daarnaast is de wand snel en vakkundig geplaatst en is het erg leuk om het enthousiasme te zien bij de mannen die de wand mochten plaatsen.

    Bedrijfsnaam

    Joris Janssen - Someren

    7 januari 2022
    5

    Ik zocht een mooi groot schilderij voor aan de muur te hangen in mijn nieuwe woning. Mijn voorkeur was iets kleurrijks met ook veel groen. Via via ben ik bij moswens in Asten terecht gekomen. Vandaag is het mosschilderij geleverd en ik ben erg tevreden met het eindresultaat.

    Bedrijfsnaam

    Maria ter Horst - Groningen

    5 januari 2022
    5

    Prachtig rond mosschilderij,
    Kwaliteit uitstekend en service buitengewoon

    Bedrijfsnaam

    Tom Kluitman - Didam

    5 december 2021
    5

    In oktober is door de mannen van Moswens bij mij een prachtige moswand geplaatst.
    Ik had een grote lege muur en er was nog wat wel wat kleur nodig.
    Na wat heen en weer overleg m.b.t. grootte en kleuren mag het resultaat er zijn, ben er dan ook super blij mee.
    Daarnaast is de holle klank in de kamer ook minder geworden.
    Het plaatsen zelf ging heel voorspoedig en netjes, binnen een half uur was het gefikst.
    Echt een aanrader.

    Bedrijfsnaam

    Machteld - Antwerpen

    2 december 2021
    5

    Een prachtige moscirkel ontvangen. Staat uniek en prachtig in de keuken!

    Bedrijfsnaam

    Tonneke Koedam - Amsterdam

    28 november 2021
    5

    Super tevreden over het eindresultaat. Daarnaast heel klantvriendelijk en goede service. Aanrader!

    Bedrijfsnaam

    Karin en Carolien - Nijmegen

    18 november 2021
    5

    Het advies was prettig en waardevol. Alles goed uitgevoerd volgens afspraak. Kortom, een fijne ervaring en wij hebben een fantastische aanwinst voor ons huis!

    Bedrijfsnaam

    Lilian en Willy - Margraten

    4 oktober 2021
    5

    Na het inrichten van ons huis hebben we een afspraak gemaakt voor een bezichtiging van de showroom. Ontvangen door een zeer vriendelijke eigenaar, Rens. Kregen uitgebreide deskundige toelichting over het mos en mogelijkheden. Schitterende showroom.
    Zijn naar huis gegaan met een een paar mogelijkheden met bijbehorende kostenraming.
    Nadat we een keuze hebben gemaakt kregen we een aanbieding met dezelfde prijs. Geen gedoe over meerkosten ed..
    4 weken later werd het mosschilderij opgehangen. Prachtig.
    Iedeeen die het schilderij ziet is onder de indruk.
    Wij zijn onder de indruk van dit geweldige bedrijf.
    Als je op zoek bent naar iets apart, gaan dan maar eens langs in Asten.

    Bedrijfsnaam

    Tineke en Peter - Tilburg

    18 augustus 2021
    5

    Sinds vanmorgen hangt er een ovale mos-schilderij met stalen rand bij ons in de woonkamer. We zijn er heel erg blij mee, niet alleen met het schilderij maar ook met de snelle levering, het mailcontact en het vakkundig ophangen van het schilderij.
    De kleuren van het mos zijn intens, fris met een warme uitstraling.
    De reactie’s op onze foto’s van het schilderij zijn stuk voor stuk enthousiast.
    Een echte aanrader!

    Bedrijfsnaam

    Alex - Hoek van Holland

    5

    Super mosschilderij hebben jullie voor me gemaakt. Top gedaan en erg blij mee!

    Bedrijfsnaam

    Joyce Matheeuwsen - Asten

    17 augustus 2021
    5

    Na al een hele tijd contact gehad te hebben met Rens over een mos schilderij werden alle vragen snel en duidelijk beantwoord. Afgelopen maand was het eindelijk zover en kon de bestelling plaats vinden. 4 weken later kregen we al te horen dat onze jungle wand gereed was. De plaatsing was snel en professioneel en onze jungle/mos schilderij ziet er geweldig uit. De details, kleuren en design. Echt top! Wij zijn uiterst tevreden over het eindresultaat en raad iedereen moswens aan!

    Bedrijfsnaam

    Chiropractie Tonner - Amsterdam

    19 juli 2021
    5

    Snelle en vriendelijke service, super leuk resultaat in mijn praktijk ruimte

    Bedrijfsnaam

    Renate de Jong - Winschoten

    18 juli 2021
    5

    Ruim een jaar geleden zag ik in een restaurant een moswand. Mooi. Op de website van Moswens gekeken, nagedacht, offerte aangevraagd, ter zijde gelegd, het is wel een bedrag. Ik heb foto’s van de muur gestuurd waarop die moswand moest komen. Corona maakte het reizen onmogelijk, het reisbudget bleef staan. De een koopt een schilderij en ik een moswand. De plaatsing verliep razend snel en het resultaat is mooi. Alsof die al jaren hangt, het past precies. De gekozen mossen staan prachtig. Ik heb echt iets anders in huis.

    Bedrijfsnaam

    Anne - Gemert

    15 juli 2021
    5

    Na een corona jaar nadenken over wat te doen met de muur in onze woonkamer deze webiste gevonden. Resultaat is een prachtige eyecatcher in onze woning van moswens! Super tevreden over het contact, het meedenken, leveren en plaatsen kortom heel fijn!
    Kan het dan ook iedereen aanbevelen en dat doe ik dan ook graag wanneer we weer complimenten krijgen over ons schilderij!

    Bedrijfsnaam

    Psychotherapie De Bouwsteen - Lommel (B)

    3 juli 2021
    5

    Ik ben super tevreden met de twee mosschilderijen die ik bij Moswens gekocht heb voor de aankleding van mijn praktijk en de wachtruimte. De clienten zijn ook erg enthousiast en het mosschilderij straalt rust uit wat bevorderlijk is voor het welzijn van mijn clienten. Ik was zeer blij en verrast dat ze vroeger dan voorzien geleverd hebben omdat ik met een deadline zat. Goede service!

    Bedrijfsnaam

    Manon van de Ven - Rimmelzwaan

    30 juni 2021
    5

    Wat een 🔝 service…Moswens bedankt voor jullie vakkennis. Wat een mooie wereldkaart hebben jullie geplaatst in onze veranda! Wat een aanvulling… ook mijn complimenten voor de fijne en snelle communicatie … Thanks 😊

    Bedrijfsnaam

    Sandy van Riel - Apeldoorn

    29 juni 2021
    5
    Ze zijn allemaal supervriendelijk, alles wordt keurig netjes geplaatst en net opgeruimd achtergelaten. Ze denken proactief mee met het opstellen en plaatsen van de wanden. Al met al kan ik ieder aanraden!
    Bedrijfsnaam

    De Ceuster Meststoffen (DCM) Nederland BV - Nieuw-Vennep

    28 juni 2021
    5

    Voor ons nieuwe ruime kantoorpand waren wij op zoek naar een mooie aankleding van de wand in de hal. We kwamen bij Moswens terecht en waren zeer onder de indruk in de showroom. Uiteindelijk werd de moswand doorgetrokken in het directiekantoor met een presentatiescherm erin geïntegreerd. Het resultaat is fantastisch ! Iedere bezoeker ervaart een wauw-effect. Vanuit de kantoren is er zicht op de mooie groene wand, het geeft een warm gevoel, past bij onze groene uitstraling en is goed voor de akoestiek. Alle medewerkers hebben we een moscirkel gegeven. Het advies en de uitvoering van Moswens is perfect !

    Bedrijfsnaam

    Maaike Bokhoot Pellikaan Verpakkingen BV - Sliedrecht

    25 juni 2021
    5
    Vanaf het eerste moment een goed contact gehad met Moswens, ze zijn ontzettend attent en helpen waarbij nodig. Ze zijn goed bereikbaar en leggen alles goed en duidelijk uit. Het is op tijd en vooral snel geleverd! De heren monteren de Moswanden netjes en zorgen voor een uitstekend eindresultaat. Onze kantoren zien er weer goed uit voor de komende jaren! Zeker een aanrader!!
    Bedrijfsnaam

    Fam. vd Biggelaar - Someren

    17 juni 2021
    5

    Ons mosschilderij hangt nu een paar maanden in onze keuken en we zijn er nog elke dag heel blij mee. Mooie frisse kleuren; een echte blikvanger!! Ook de akoestiek is hoorbaar verbeterd. Keurige levering; alles volgens afspraak. Top!!

    Bedrijfsnaam

    Mayke Meurs-Gilissen - Webshop bestelling

    9 juni 2021
    5

    Wij hebben online een moscirkel besteld op www.mosschilderij.nl voor in de woonkamer. Jungle stijl met stalen rand, 1 meter doorsnee.
    We zijn er ontzettend blij mee! Het is een echte blikvanger in onze woonkamer.
    Ik raad dit bedrijf aan iedereen aan. Goede service, snelle levering en goede kwaliteit.

    Bedrijfsnaam

    John en Annemiek - Veldhoven

    4 juni 2021
    5

    Onze wensen zijn perfect vertaald door Moswens. Er is in ons gesprek in de Showroom goed geluisterd en zeer vakkundig advies gegeven. Schilderij hangt perfect en past geweldig in ons interieur.

    Bedrijfsnaam

    Familie Hendriks - Someren

    31 mei 2021
    5

    Toen wij met onze ideeën kwamen voor een mosplafond en moscirkels aan de muur werd er direct goed meegedacht. Hierdoor werden wij nog enthousiaster en kon jullie creatieve team aan de slag. Dit met een geweldig eindresultaat waardoor wij nu elke dag kunnen genieten van jullie geweldige creaties. Ook het plaatsen gebeurde goed en erg netjes. Onze complimenten voor jullie volledige team.

    Bedrijfsnaam

    Isabelle Meeskens - De Haan (B)

    28 mei 2021
    5

    Heb een moscirkel besteld als cadeau voor mijn ouders. Het resultaat is prachtig en de samenwerking verliep vlekkeloos. Een aanrader! Mama wil er nog 1 en ik eigenlijk ook!

    Bedrijfsnaam

    Dave van Mierlo - Hamont (B)

    10 mei 2021
    5

    Vandaag een mooie moswand geplaatst op ons buitenterras. Heel erg blij mee. Dank voor de goede service en fijne communicatie.

    Bedrijfsnaam

    Bob Neijenhuis - Nijmegen

    8 mei 2021
    5

    We waren opzoek naar een oplossing voor de akoestiek in de woonkamer en komen via moswens.nl uit bij iets prachtigs voor aan de muur.
    Het is een mooie en originele blikvanger geworden. Een moscirkel met een diameter van 1,2 m. Heel blij mee.
    Ontwerpen, bestellen en plaatsen ging heel soepel. En oja, de akoestiek is inderdaad ook verbeterd.

    Bedrijfsnaam

    Dan Coene - Amsterdam

    28 april 2021
    5

    Super! Opvallend snel met levertijd in vergelijk met de concurrentie. Wanden zeer naar wens. Prijzen erg concurrerend. Maar de meeste lof gaat uit naar Rens die opvallend snel en doelmatitg reageert op vragen, een offerte aanpast etc. Groot compliment!

    Bedrijfsnaam

    Johan Lentz - Sneek

    17 april 2021
    5

    Vandaag een nieuw mos schilderij 60 x 250 cm ontvangen. Hij moest binnen een bestaande eikenhouten lijst vallen, dus exacte maatvoering was heel belangrijk, hij paste precies. Onze oude had slecht 2 soorten mos en nu hebben we diverse mossoorten en kleuren, een prachtig resultaat !

    Bedrijfsnaam

    Maarten en Patricia - Helmond

    7 april 2021
    5

    Een verrijking van onze woonkamer! We dachten dat een moscirkel een mooie decoratie in onze woonkamer zou zijn, maar het resultaat overtreft al onze verwachtingen. Een absolute aanrader! Dank voor de uitstekende service!

    Bedrijfsnaam

    Natuurlijk de Veenhoop - De Veenhoop

    2 april 2021
    5

    Wat een fantastisch schilderij hebben jullie geleverd! Top kwaliteit en de manier waarop ons logo er in is verwerkt zijn we erg blij mij. Een mooie toevoeging aan onze receptie!!

    Bedrijfsnaam

    Karin Souren - Berghem

    28 maart 2021
    5

    Wat een stukje vakmanschap is het mos-schilderij van Moswens.
    Het ziet er prachtig uit en heeft de akoestiek in onze werkkamer enorm verbeterd!
    Dankjewel Moswens!

    Bedrijfsnaam

    Suzanne van Vliet - Vlissingen

    22 maart 2021
    5

    Een mooi stukje natuur aan de wand.
    Bedankt Quincy voor de mooie mosschilderijen , we zijn er heel erg blij mee..
    Montage zeer professioneel en goed advies .

    Bedrijfsnaam

    Familie Wijnbelt - Gorinchem

    11 maart 2021
    5

    Wat een geweldig stukje natuur in de woonkamer !!! De verschillende mossoorten zijn mooi door elkaar gebruikt en het knappe ontwerp door Sanne (werd ons verteld door een van de monteurs) maakt het een echte eye catcher in onze woonkamer !
    Snelle montage aan huis zonder veel geboor en stof, dat is ook een groot voordeel als je kiest voor montage.
    Perfecte afstemming en zonder showroom bezoek besteld, het mosschilderij voldoet volledig aan onze verwachtingen.

    Bedrijfsnaam

    West Star Management - Rotterdam

    8 maart 2021
    5

    In één woord “geweldig” ! De reacties van eenieder op ons logo in mos zijn zo positief dat het “smaakt” naar meer. Een meer dan mooie en bijzondere eye catcher in ons kantoor.

    Bedrijfsnaam

    Marije Vos - Malden

    7 maart 2021
    4

    Uitstekende service, mogelijkheid om op afspraak te kijken en netjes geleverd en afgewerkt conform onze wensen.

    Bedrijfsnaam

    Lisette van der Horst - Leimuiden

    5 maart 2021
    5

    Afgelopen week werd ons mos schilderij afgeleverd! Niet alleen de contacten voor het bestellen en bij de aflevering maar het schilderij zelf voldoet meer dan 100 procent aan datgene wat we hoopten. Het is met zorg en heel smaakvol en creatief gemaakt.
    Of we er een volgende keer weer voor zouden kiezen om het zelf op te hangen, weet ik niet. We zijn best handige klussers maar dit was nog best even een uitdaging!
    We genieten er steeds van als we er langs lopen! Bedankt!

    Bedrijfsnaam

    Marlou - Ommel

    1 maart 2021
    5

    4 weken geleden zijn we op afspraak in de showroom geweest en erg goed geadviseerd. En vandaag is de moscirkel opgehangen, heel erg mooi geworden en top kwaliteit! Helemaal naar wens, zoals doorgegeven en al veel leuke reacties mogen ontvangen.

    Bedrijfsnaam

    MH architecten - Antwerpen

    23 februari 2021
    5

    Ik zet zelden tot nooit een review maar wat een top ploeg heb je, zeer degelijk en kwaliteit volle afwerking. Moswens is zeker een aanrader!!
    Goed bezig.

    Bedrijfsnaam

    M. van Leeuwen Buntasbestsanering BV - Dodewaard

    7 februari 2021
    5

    Wij hebben ons logo van mos laten maken en deze laten plaatsen in de vergaderkamer voor een frisse uitstraling. Bedankt voor de goede service!
    www.moswens.nl is zeker aan te raden!

    Bedrijfsnaam

    GTE BV - Grubbenvorst

    18 januari 2021
    5

    Goed werk, mooi resultaat en goede service

    Bedrijfsnaam

    Wolter en Brigiet - Oegstgeest

    8 januari 2021
    5

    We zijn super blij met het resultaat! Wat is de badkamer mooi geworden met zo’n moswand erbij. Geeft echt een heel relax gevoel

    Bedrijfsnaam

    Renee Heijligers- Den Haag

    3 januari 2021
    5

    Dag Elle en Rens!
    ‘Swift&smooth’, bedankt voor productie, levering en montage. De panelen hangen nu en ik raak er niet op uitgekeken.
    ‘Chill&lush’, bedankt (ook het team) voor de creatie, de jungle mospanelen zijn heerlijk weelderig met een geweldig reliëf en in de juiste (smaragd) groene kleurnuances.

    Bedrijfsnaam

    Ria Versluis - Den Haag

    29 december 2020
    5

    Vandaag mijn ronde mos schilderij ontvangen en geplaatst door de medewerkers. Heel erg blij ermee en wat een goede service!. Ziet er ook echt uit zoals op de foto. Zeker een aanrader.

    Bedrijfsnaam

    Job Van Esch - VER Rotterdam

    21 december 2020
    5

    Wat een prachtig resultaat! Top service, vriendelijk en vakbekwaam. Blij met ons nieuwe mos logo aan de wand!

    Bedrijfsnaam

    Olaf van den Hoven - Leiden

    17 december 2020
    5

    Kunst hoeft niet duur te zijn! Rens en team hebben geheel naar onze wensen 2 fraaie moswanden/schilderijen gemaakt waar we dagelijks met veel plezier tegen aan kijken. De kleurstelling en het relief zullen niet gauw gaan vervelen en ook de akoestiek is merkbaar verbeterd. Zeker een aanrader voor mensen die iets anders dan standaard schilderijen willen.

    Bedrijfsnaam

    BMS Lab Universiteit Twente - Enschede

    14 december 2020
    5

    Makkelijk aangeven hoe wij de muur wilde hebben. De maten en het soort mos. Tijdig geleverd. De muur staat prachtig in ons kantoor. Het ziet er meteen een stuk professioneler en uitnodigend uit. Een goede service, alles ter plekke uitgelegd en nog een mail achteraf met extra informatie. Erg tevreden met het eindresultaat en de service van Moswens.

    Bedrijfsnaam

    Remmet en Kiki van Luttervelt - Nuenen

    11 december 2020
    4

    In ons huis , een voormalige brouwerij uit 1868, heeft de keuken de centrale plaats. Wij zijn er dagelijks veel. Ook eten we er kijken daar naar de TV. De muren lieten we met leem stucen. Heel erg blij zijn we met de 3 hoge moswand panelen. De harde akoestiek verdween en de uitstraling is prachtig. De constructie was een uitdaging. De panelen moest gedeeltelijk achter een vast gemonteerde tafel komen. De door mijzelf voorbereide platen zijn volledig naar wens op de juiste plaatsen voorzien van rendiermos en juist op aangegeven plaatsen niet. Tot onze positieve verbazing werd de levering 3 weken eerder dan verwacht gedaan inclusief de vakkundige plaatsing op locatie. Laat dat maar aan Moswens over. Wij zijn er erg gelukkig mee.

    Bedrijfsnaam

    Familie Marcelis - Tilburg

    9 december 2020
    5

    We zijn erg blij met ons mos-schilderij! We kwamen er zelf niet goed uit welk model bij ons zou passen, maar er is goed met ons meegedacht en we hebben daardoor een goed keus kunnen maken. Het mos ziet er net zo mooi uit zoals op de foto’s en is snel en vakkundig opgehangen. Elke dag weer genieten als we de keuken binnen lopen van dat frisse groen. Fantastisch!!

    Bedrijfsnaam

    Wout van der Kruijs - Nijmegen

    8 december 2020
    5

    Na een gesprek over gewenste ontwerp en materiaalkeuze in de showroom van Moswens. Hebben wij Moswens in verder de vrije hand gegeven in het design. Enorm dankbaar voor de persoonlijke en professionele begeleiding bij de aankoop van een erg fraai product.

    Bedrijfsnaam

    SolidQ IT B.V. - Mijdrecht

    7 december 2020
    5

    Vorige week is bij ons de moswand geplaatst. We zijn erg blij met het eindresultaat, moswens.nl denkt met je mee. Goede communicatie en ze werken netjes, nogmaals bedankt!

    Bedrijfsnaam

    Gijs en Janine - Schiedam

    30 november 2020
    5

    In ons ‘nieuwe-oude-pakhuis’ hebben wij een drietal moskunstwerken met akoestische panelen laten maken. Het is precies zo geworden als we gehoopt hadden! Service was van oriënteren tot ontwerp en de uiteindelijke plaatsing erg netjes. Wat ons betreft geen verbeterpunten.

    Bedrijfsnaam

    Familie Broeksteeg - Heesch

    27 november 2020
    5

    Wij hadden al heel wat jaar ‘n moswand op ons lijstje staan.. en na heel wat jaar bouwen aan ons huis is dat lijstje vorig jaar aangepast naar een moscirkel omdat dat nog wat beter past in ons interieur. En wat zijn we blij met het resultaat! Kunst, schilderij en planten in een met daarbij ‘n fantastische werking voor de akoestiek!

    Bedrijfsnaam

    Familie Snoeren - Waalwijk

    24 november 2020
    5

    Wij zochten een mooie en originele manier om de akoestiek in onze grote keuken te verbeteren. Top geholpen door Moswens, met een fantastisch eindresultaat! Wat een goede service. Aanrader!

    Bedrijfsnaam

    Celine Hubben - Landgraaf

    22 november 2020
    5

    Wij hebben een schilderij door Moswens laten plaatsen. De uitleg van materiaal en het adviseren van het ontwerp van ons schilderij, werd heel vriendelijk gedaan. Absoluut geen dwingerige verkoop. Het schilderij is erg mooi geworden, een echte eye catcher. Monteren wordt vakkundig gedaan en netjes. Dank je wel hiervoor, we zijn er erg blij mee.

    Bedrijfsnaam

    Irith en Joep Kamps- Malden

    16 november 2020
    5

    Wij lieten door Moswens een junglewand plaatsen in ons nieuwe huis en zijn heel erg blij met deze keuze. Professionele aanpak, goede communicatie en een prachtig eindresultaat!

    Bedrijfsnaam

    Manon Haalmeijer - Aalsmeer

    27 oktober 2020
    5

    Vandaag is onze moswand gebracht, en opgehangen! Prachtig geworden, mooie kleuren (groen ivm ijsblauw) bij elkaar op een akoestische plaat. Super vriendelijke en goede service bij Moswens. Er wordt heel netjes gewerkt! Kortom heel erg tevreden!

    Bedrijfsnaam

    Iris Zegveld- Amsterdam

    25 oktober 2020
    5

    Wat een schitterende en gevarieerde kunstwerken zijn het geworden die daarnaast ook nog een goed ons akoestische probleem oplossen.

    Bedrijfsnaam

    Ynke Hermant - Schagen

    18 oktober 2020
    5

    Communicatie m.b.t mijn wensen en mogelijkheden verliep goed. Mijn ontwerp heeft de maakster Eline heel goed vertaald naar een prachtige moscirkel. Na snelle en vakkundige ophanging aan mijn muur in de huiskamer heb ik een bijzonder kunstwerk. Heel blij mee. Dank jullie wel.

    Bedrijfsnaam

    Trovatello Verstappen advocatuur en mediation - Helmond

    10 oktober 2020
    5

    Heel mooi product! De junglewand is een aanwinst voor de ruimte.
    Snel geleverd en vakkundig opgehangen.

    Bedrijfsnaam

    Bea Nederhof - Utrecht

    8 oktober 2020
    4

    Heel blij met het mosschilderij in onze woonkamer! Het schilderij was snel geleverd. Duidelijke service. Ik had alleen zelf niet goed gekeken bij de offerte, dat de prijs excl. btw was berekend. Maar goed, verder heel blij mee!

    Bedrijfsnaam

    Knoops Projectbegeleiding - Brandevoort

    2 oktober 2020
    5

    Zeer goed advies, snelle levering en super eindresultaat!

    Bedrijfsnaam

    Snip BV - Apeldoorn

    30 september 2020
    5

    Fijne communicatie, vriendelijk en betrokken. Goede tips en het resultaat is boven verwachting.

    Bedrijfsnaam

    Maikel Meulema - Amersfoort

    28 september 2020
    5

    Deze week het ronde mosschilderij gekregen met stalen rand. Lijkt precies op de foto zoals gewenst, ben daar erg blij mee! Kleur is prachtig, bolmos is mooi verdeeld en van goede kwaliteit. Bezorging was snel en vriendelijk!

    Bedrijfsnaam

    Job Dijkstra - Tilburg

    22 september 2020
    5

    Het is echt heel mooi geworden. Een aanwinst in onze keuken. Alles netjes volgens afspraak. Mooi opgehangen, helemaal prima!

    Bedrijfsnaam

    Kuipers - De Zilk

    21 september 2020
    5

    Echt een aanwinst voor onze woonkamer! Onze moswand van Moswens pronkt nu aan een mooie witte wand van ons nieuwbouwhuis en geeft zo direct karakter aan de kamer. Het contact met Moswen verliep heel prettig. De communicatie was helder en heel vriendelijk. Wij hebben de wand door de heren van Moswens laten monteren en ook dat verliep allemaal conform afspraak en alles is netjes afgewerkt. Kortom: een aanrader!

    Bedrijfsnaam

    De Thomassen - Zwolle

    20 september 2020
    5

    Sinds een weekje hangt onze nieuwe aanwinst in de woonkamer: een jungleschilderij van Moswens! Rekening houden met onze wensen….. Resultaat en verwachting overtroffen, hoe mooi is dit! Ontzettend tevreden, ook vwb het contact & info, kwaliteit & prijs! Dank jullie wel!

    Bedrijfsnaam

    Renske Nijlunsing - Leeuwarden

    17 september 2020
    5

    Prachtige junglewanden (voor de badkamer en woonkamer). Een aanwinst voor het huis! Snelle levering.

    Bedrijfsnaam

    Pauline Moerman - Hoek van Holland

    6 september 2020
    4

    Afgelopen week hebben we een rond mos schilderij laten ophangen door Moswens. Wauw, wat een mooi eyecatcher voor onze woning. Heel blij mee. Contact verliep heel goed en is heel snel geleverd. En het resultaat is heel gaaf. Bedankt en echt een aanrader als je overweegt een moswand/schilderij aan te schaffen.
    Groet, Pauline Moerman

    Bedrijfsnaam

    Familie van Aerle - Rosmalen

    16 augustus 2020
    5

    Onlangs een prachtige moswand laten ontwerpen en plaatsen in onze woonkamer. Het eerste doel was het verbeteren van de akoestiek; een hele verbetering! Maar het is ook echt een kunstwerk geworden, waar we heel blij mee zijn! Bedankt voor de goede adviezen in jullie mooie showroom.

    Bedrijfsnaam

    Blatter Legal - Veldhoven

    10 augustus 2020
    5

    Wij hebben onlangs een moswand van Moswens laten plaatsen en zijn hier super tevreden over! Een mooie, en waardevolle (in verband met de akoestische werking) toevoeging aan ons kantoor. Het contact met moswens verliep ook super goed en het plaatsen was zo gebeurd! Wij zouden het iedereen aanraden.

    Bedrijfsnaam

    Loes Tiebos - H.J. van Oort Transport B.V.

    4 augustus 2020
    5

    Ter ere van het 60 jarig bestaan van onze firma een moslogo laten maken. Echt het pronkstuk in onze kantine.
    Fijne en vlotte communicatie, snelle levering en montage. Super tevreden over Moswens.nl !!

    Bedrijfsnaam

    Anja van Meerendonk - Jumbo Supermarkten

    14 juli 2020
    5

    Snelle reactie op de mail
    Goede prijs
    Mooi product
    Dus zeker een aanrader.

    Bedrijfsnaam

    Alvin Vrijhoeven | Rotterdam

    6 juli 2020
    5

    Fijne communicatie, vriendelijk en betrokken. Goede prijs/kwaliteitsverhouding. Kortom, wij zijn zeer tevreden .

    Bedrijfsnaam

    Moniek Kas MoosArt4U | Nijkerk

    29 juni 2020
    5

    Snelle communicatie, er wordt meegedacht en mooie uitvoering.
    Al met al een fijne samenwerking met Moswens!

    Bedrijfsnaam

    Ingrid van Limpt - Arendonk (B)

    27 juni 2020
    5

    Bij Moswens een rechthoekig mosschilderij laten maken en 3 cirkels waarvan 2 jungle.
    Het is een prachtig resultaat geworden!
    Echt een aanwinst in onze woonkamer. Mooi groen en de natuur in huis gehaald.
    Geweldig goede service en goede, snelle communicatie!
    Dank u wel!

    Bedrijfsnaam

    Lee Verschuren - Breda

    26 juni 2020
    5
    Ik ben ontzettend tevreden over het product en service van Moswens. Ondanks de drukte namen ze de tijd om mij te verwelkomen in de showroom om alles te vertellen en te laten zien! De afwerking en het plaatsen van het mos schilderij ging super. Nemen eigen spullen mee en zorgen voor een keurige afwerking. Raad het zeker aan. 
    Bedrijfsnaam

    Filip Goossens - Merksem (B)

    25 juni 2020
    5

    Wij hebben bewust voor moswens gekozen omdat de designs zo natuurlijk ogen. Mosschilderij in de showroom bekeken en de kleuren besproken. Wij vinden het met moswens prettig zagen doen het personeel is echt gepassioneerd met hun werk! Aanrader om de showroom te bezoeken!

    Bedrijfsnaam

    Familie Kersten - Woerden

    19 juni 2020
    5

    Gisteren is ons jungle schilderij geplaatst door moswens. Het ziet er geweldig uit. We hebben na veel wikken en wegen gekozen voor 70% mossen en 30% jungle en het geeft precies de rust en de levendigheid die we zochten. De communicatie was heel goed, het schilderij werd vakkundig geplaatst. Zeer tevreden, en een aanrader (al zijn we nu nog origineel 😊).

    Bedrijfsnaam

    Studio Sparx - Breda

    18 juni 2020
    5

    Voor onze EMS personal training studio een moswand met logo op maat besteld bij Moswens. Na 1 telefoontje hebben we dezelfde dag nog een advies/design ontvangen en binnen 2 weken hing de moscreatie al perfect aan onze muur! Communicatie ging vlot, advies sloot perfect aan en prijs kwaliteit is perfect. Ik bedank jullie graag nogmaals en zeer zeker tot snel!

    Bedrijfsnaam

    Esther Dizij - Sneek

    23 mei 2020
    5

    We hebben een prachtige junglewand gekregen in onze woonkamer 180×80. Communicatie en advies was uitstekend. Levering ging snel. Ophangen niet zelf gedaan want deze mannen kunnen dat veel vlotter, alles werd met een laser exact uitgemeten. De natuur in huis, het staat fantastisch!

    Bedrijfsnaam

    Annette Overmeer - Oosthuizen

    6 mei 2020
    5

    Na telefonisch contact te hebben gehad met Moswens hebben wij een Mosschilderij besteld en vandaag hebben wij deze ontvangen. Door Moswens erg netjes en precies opgehangen en alles weer opgeruimd achter gelaten. Wat een prachtige eye-Cather in ons huis. We zijn er super blij mee.

    Bedrijfsnaam

    Mariska Verdonschot - Leende

    24 april 2020
    5

    Bij Moswens 3 verschillende groottes moscirkels besteld, waarvan 1 met een klok erin verwerkt. Het resultaat is super, snel geleverd en altijd snelle en vriendelijke reacties.

    Bedrijfsnaam

    Lilian Beydals - Vis aan de linie in het Fort van Hoofddorp

    31 maart 2020
    5

    Ontzettend tevreden! Moswens is flexibel en uiterst professioneel. Bij restaurant Vis aan de Linie in het Fort van Hoofddorp hebben zijn meerdere panelen geplaatst. Zij weten goed in te spelen op de wensen van hun klant. De verwachtingen die ze ons gegeven hebben zijn zeker waar gemaakt! Het doet de akoestiek goed in een grote ruimte.

    Bedrijfsnaam

    Jos van de Meerendonk -Culemborg

    28 maart 2020
    5

    Goede communicatie en uitstekende advisering. Het resultaat is verbluffend. Voortdurend zie je nieuwe beelden. Van harte aanbevolen👍🏼🙏🏼

    Bedrijfsnaam

    Ruud Donker - Harderwijk

    27 maart 2020
    5

    Wij hebben een mosschilderij van 1,00 bij 1,50 meter laten maken en plaatsen door Moswens met mossenmix alleen met rendiermos Apricis, Forest en Dimidium + bolmos. We zijn erg blij met het mooie resultaat. Het is een aanwinst voor onze woonkamer.

    Bedrijfsnaam

    Ton Kanters Gezond Genieten - Vught

    28 februari 2020
    5

    Wat een mooie creatie is het geworden. goed advies van Moswens, snelle service en werkelijk een topproduct.
    Onze winkel moet nog geopend worden, maar iedereen die mee is komen helpen met bouwen/verbouwen vindt het geweldig!

    Bedrijfsnaam

    Maria Gonzalez - Gent

    4 februari 2020
    5

    I contacted Moswens for a moss frame. They sent me all information I needed and informed me about the prices and details. I changed my mind on the measures and design and this was quickly adapted in the offer. I am very happy with the result, the moss frame it’s looking great in my new kitchen!

    Bedrijfsnaam

    Anita Bentvelzen en Debby Bijma - Steggerda

    3 februari 2020
    5

    Door Moswens 2 mosschilderijen laten maken. Zeer tevreden. Prima ontwerp en hele mooie kwaliteit. Zo’n schilderij ziet er dan toch veel mooier uit in het echt dan op een foto. Goed contact met Moswens. Wij zijn een paar keer van gedachten veranderd over de maat en het ontwerp en daar werd geen probleem van gemaakt. Schilderijen laten brengen en op laten hangen. Dat ging snel en professioneel. Wat ik het fijnste vind van moswens is dat je echt contact hebt, dat er wordt geluisterd en dat je geen nummer bent. Er is aandacht voor het product, voor de klant en men wil de wereld een stukje mooier en beter maken. Je koopt hier meer dan een schilderij 😉

    Bedrijfsnaam

    Myrthe Koppelaar Brand Manager - Breda

    1 februari 2020
    5

    Moswens is een bedrijf dat denkt in oplossingen en meedenkt met de klant. Zeer prettige communicatie gehad om met spoed een prachtig relatiegeschenk te kunnen leveren voor mijn klant die een opening had van zijn zaak. Zou zeker terugkeren in de toekomst, zowel zakelijk als privé.

    Bedrijfsnaam

    Simon en Angela van den Berg - Stiphout

    11 januari 2020
    5

    Akoestiek in onze (eet)keuken was niet best. Klonk er wat hol en als er een bord, bestek of een deksel te hard op het granieten aanrecht landde klonk dat irritant schel. Met de onlangs geplaatste moswand is de keuken een stuk sfeervoller geworden! Prachtige groene wand en een prettige akoestiek nu. Blij ook met de goede ideeën van Moswens, het fraaie ontwerp met verschillende mossoorten en de perfecte afwerking.

    Bedrijfsnaam

    Robert Hoekstra - Van de Kolk Bouwgroep B.V. Garderen

    10 januari 2020
    5

    Duidelijk advies, eerder dan planning geleverd en alles super netjes opgeleverd. We zijn erg blij met het resultaat.

    Bedrijfsnaam

    Bert Soetens - Eindhoven

    8 januari 2020
    5

    Vandaag is het mosschilderij in onze overdekte buitenruimte geplaatst. Het resultaat is prachtig! Prima ervaring met Moswens. Supersnel offerte ontvangen, direct antwoord op vragen en een correcte levering door vriendelijke mensen. Ik kan dit bedrijf aan iedereen aanbevelen!

    Bedrijfsnaam

    Mark en Stephanie van der Meijden - Apeldoorn

    14 december 2019
    5

    We zijn superblij met het vakwerk dat Moswens ons heeft geleverd. Kundig advies, super nette plaatsing en zeer vriendelijke mensen. We hebben echt iets origineels aan de wand met verbetering van de akoestiek! Lang gezocht, snel geholpen!

    Bedrijfsnaam

    Anouck van der Ham - Group 2000 Almelo

    6 december 2019
    5

    Wij hebben eerst een grote moswand op de benedenverdieping van ons kantoorpand laten plaatsen met daarin ons logo verwerkt. Wij zijn erg tevreden met het resultaat. Daarom hebben we op de bovenverdieping inmiddels ook een aantal kleinere wanden met mos laten bekleden en ook de mos wereldkaart mocht niet meer ontbreken. Moswens, bedankt voor de mooie moswanden, het meedenken, de service en jullie klantvriendelijkheid.

    Bedrijfsnaam

    Lisanne Smulders - Venray

    2 december 2019
    5

    Erg enthousiast over ons mosschilderij welke gemaakt is door Moswens. We hebben gekozen voor de mosmix en zijn erg blij met de mooie compositie van mossen welke een warm gevoel geven in ons huis! Ook helpt het de akoestiek van ons huis verbeteren! Erg blij mee!

    Bedrijfsnaam

    Pim en Marianne Verberne

    4 november 2019
    5

    Moswens, bedankt voor het prachtige mossenmix mos schilderij en de moscirkels. Super mooi afgewerkt en geheel volgens afspraak geleverd. Wij zijn er echt heel blij mee.

    Bedrijfsnaam

    Harold Meijer - Groen in bedrijf Hardenberg

    22 oktober 2019
    5

    Moswens, bedankt voor het leveren en aanbrengen van de prachtige moswanden en de mos wereldkaart in Almelo!…Op naar de volgende…

    Bedrijfsnaam

    M van Goor - Feenstra en van Goor installaties en sanitair Wormer

    18 oktober 2019
    5

    Wij hebben deze week een moswand laten plaatsen en het is echt super mooi geworden. Hele aardige mensen en hebben keurig werk afgeleverd. Bedankt Moswens!

    Bedrijfsnaam

    Ruud Schapendonk - Ouwehand Bouw Gorinchem

    28 augustus 2019
    5

    Super tevreden over aangebrachte moswanden in ons kantoor. Keurig op tijd en netjes aangebracht.

    Bedrijfsnaam

    Restaurant 't Eethuysje - Castricum

    5 augustus 2019
    5

    Onze moswand is prachtig en ook perfect geluiddempend. Het was super snel en netjes geplaatst!

    Bedrijfsnaam

    Methylium - Den Haag

    1 augustus 2019
    4

    Moswens heeft een prachtige mos strook bij ons op kantoor opgehangen in de kleur Dimidium. Ik wilde altijd al een moswand en nu is hij er.
    We zijn er super blij mee! Bedankt voor de service en het prachtige eindresultaat.

    Bedrijfsnaam

    Laurens Sinke - Fruit Line B.V. Ochten

    7 juni 2019
    5

    Moswens heeft twee mooie moswanden geleverd en gemonteerd incl. signing. De begeleiding is goed, je krijg een duidelijke offerte met goede tekeningen zodat je weet waar je aan toe bent. Het ziet er erg mooi en rustig uit. Echt een aanrader voor als je nog een kale wand hebt.
    Het monteren verliep ook erg vlot en mijn collega’s zijn er helemaal weg van! Ik hoop in de toekomst nog een keer bij jullie aan te kunnen bellen.

    Bedrijfsnaam

    Martijn Neerhof - GWS noise and Fire Solutions BV

    4 juni 2019
    4

    Wat een mooi resultaat de moswanden die geplaatst zijn in Ede. Het ziet er echt super strak uit!  Mooi één geheel en de combi met de bamboe frames vind ik ook erg mooi! Ik ben echt aangenaam verrast door het resultaat. Bedankt voor de goede samenwerking!

    Bedrijfsnaam

    Ingeborg Siroen - Firm of the Future Oosterbeek

    21 april 2019
    5

    Wij zijn ontzettend blij met de mossenmix-moswand met logo in ons nieuwe kantoorpand. In werkelijkheid is ie nog mooier dan we verwacht hadden.
    De service is ook dik in orde :-).

    Bedrijfsnaam

    Martijn Boender - H. Hoogvliet Spijkernisse

    17 april 2019
    5

    Wij hebben ons bedrijfsnaam op een groot (2,5m x 1m) mospaneel laten maken. Naast de geweldige uitstraling, kleed het de ruimte mooi aan en draagt het bij voor goede akoestiek in de ruimten. Top ontwerp en verdere service van Moswens 👍

    Bedrijfsnaam

    Ruud Tol - Grip op Finance Hoofddorp

    2 april 2019
    5

    Samen met Moswens een hele mooie oplossing gevonden voor een mospaneel van 4 bij 1,5 meter met ons logo op een ronde muur.
    Verder heel blij met de fijne manier van samenwerken en de professionele plaatsing. De kleur en uitstraling overtreffen de verwachting!
    Bedankt Moswens!

    Bedrijfsnaam

    Florus den Hartog - Vink schilderwerken Meerkerk

    12 maart 2019
    5

    Moswens heeft afgelopen week een prachtig mosschilderij van 2.00 x 0.70 geplaatst in onze nieuwe vergaderkamer. Wij zijn hier erg blij mee.
    De kleur en de uitstraling van het mosschilderij doet de ruimte erg goed.

    Bedrijfsnaam

    Joyce Hageman - Stretto Eten & Drinken Doetinchem

    19 februari 2019
    5

    Moswens heeft in mijn restaurant een moswand met logo geplaatst. De wand is vakkundig en snel geplaatst, het contact met Moswens verliep ook snel en correct. Ik ben ontzettend blij met het eindresultaat, een echte eye-catcher!

    Bedrijfsnaam

    Brenda Lamme - Shoq Amsterdam

    3 januari 2019
    5

    Moswens heeft bij ons een moswand met Logo geplaatst in onze vergaderruimte. De mannen van Moswens zijn keurig en secuur te werk gegaan, het resultaat is te gek!

    Bedrijfsnaam

    Conny Geurts - Veldhoven

    27 december 2018
    5

    Een mooie oplossing voor mensen die, net als ik, geen groene vingers hebben en toch een “plant” in de keuken willen. Het is een mooie eyecatcher geworden. Moswens bedankt voor de service!

    Bedrijfsnaam

    Jurgen Eikholt - Restaurant Witlof Nijmegen

    16 november 2018
    5

    We zijn erg blij met onze moswand, ook onze gasten zijn enthousiast over de warme kleur en het geeft een fijn gevoel
    Restaurant Witlof Nijmegen, With love

    Bedrijfsnaam

    Nina van dijk - Hilversum

    11 november 2018
    4

    Ik ben blij met de junglewand in onze badkamer. Het maakt het geheel helemaal af. Het was een verjaardagscadeau voor m’n vriend, hij vindt het ook super. We hadden Moswens gezien op de woonbeurs in Utrecht dit voorjaar. De service is goed, er werd goed geluisterd naar de sfeer en het schilderij dat ik voor ogen had. Levering volgens afspraak, niks op aan te merken. Ik wil Rens en Koen ook bedanken voor het monteren bij ons thuis. Succes met het bedrijf!

    Bedrijfsnaam

    Jeroen van Vierzen - Bereik.io Rotterdam

    5 november 2018
    5

    Moswens heeft voor ons een prachtig mos kunstwerk gerealiseerd in de vergaderruimte. Wij zijn erg tevreden met het resultaat, boven verwachting!

    Bedrijfsnaam

    Ferrie Kemper - Zaandam

    27 september 2018
    5

    Via moswens een jungle wand laten plaatsen in de woonkamer.
    Het is eye catcher geworden en krijg veel positieve reacties.
    De wand is vakkundig en snel geïnstalleerd.
    Het geeft de woonkamer een fantastisch uitstraling en het is weer eens wat anders dan een behang of geverfde muur.

    Bedrijfsnaam

    Maxine Beuving - Almelo

    9 september 2018
    5

    Erg duidelijk mail contact gehad over de Junglewand, alles werd gehoord en mijn wensen zijn nog mooier doorgekomen op de wand dan ik had verwacht. Daarnaast een hele kundige montage. Er wordt echt de tijd voor genomen en heeft oog voor detail. Bedankt!

    Bedrijfsnaam

    Fam. Oortman - Maren-Kessel

    27 augustus 2018
    5

    Vandaag heeft Moswens in onze woon-/eetkamer de moswanden geplaatst. Hoofddoel was het verbeteren van de akoestiek en daarnaast natuurlijk de natuurlije uitstraling. Moswens heeft meer dan waargemaakt wat ze beloofd hadden. Zeer correcte manier van werken, alles netjes opgeruimd en met het beloofde eindresultaat. Top gedaan Moswens. We zullen jullie zondermeer aanbevelen bij vrienden en kennissen die ook iets dergelijks zoeken en/of nodig hebben.

    Bedrijfsnaam

    Jacobien Vincent - RIVIONT | Strategic Talent Management

    25 augustus 2018
    5

    De moswand geeft een prachtige en natuurlijke sfeer in het kantoor en heeft de akoestiek verbeterd. Ook het logo van RIVIONT op moswand is een echte eye-catcher. Rens en Niels zijn heel klantvriendelijk en hebben de moswanden snel en zorgvuldig gemonteerd. Hartelijk dank, Moswens!

    Bedrijfsnaam

    Bart Rietjens - Gonect online marketing

    19 augustus 2018
    5

    Moswens heeft bij Gonect online marketing een prachtig moslogo gemaakt en laatst ook verplaatst naar ons nieuwe kantoor. Het hangt er weer prachtig bij. Dank Moswens!

    Bedrijfsnaam

    Yvo Kemp - BMI Kantoormeubelen

    15 augustus 2018
    5

    Zeer professioneel en snel geleverd!

    Bedrijfsnaam

    RenewMyID

    14 augustus 2018
    5

    Een prachtige moswand voor op kantoor. De eye-catcher van de entree van ons bedrijf! Schitterend resultaat.

    Bedrijfsnaam

    Mare van der Velden - Amsterdam

    3 augustus 2018
    5

    Rens heeft bij ons twee moswanden geplaats. Één van 100cmx200cm in de woonkamer en één van 80cmx120cm in de badkamer. Wij zijn erg tevreden zowel over de Moswanden als de service! De moswanden zien er mooi uit, ruiken lekker naar het bos en werken heel goed als geluidsdemping. Qua akoestiek merkten we direct verschil.
    Rens was heel vriendelijk en nam de tijd om de moswanden mooi af te werken. Geen vluchtige aflevering door een grootschalig bedrijf waardoor je nog meer het gevoel hebt dat je wat bijzonders in huis hebt gehaald.
    Zeker een aanrader!

    Bedrijfsnaam

    Jeroen van Hout - Oss

    2 augustus 2018
    5

    Voor een relatie van ons in Rotterdam hadden we op korte termijn een moswand nodig. De vraag bij Moswens ingediend of zij ons daarbij konden helpen en dankzij de zeer flexibele instelling van Moswens is er een super mooie moswand aangebracht. Klant zeer tevreden!
    Naast het snelle handelen, denken ze ook mee en hebben zelfs kleine problemen ter plekke opgelost waar wij niet aan hadden gedacht.
    Al met al zeer te spreken over deze samenwerking en die ga ik nog vele malen vaker opzoeken in de toekomst!

    Bedrijfsnaam

    Rita van Keulen - IUCN NL

    26 juli 2018
    5

    Hele mooie panelen, rust in kantoor en akoestiek verbeterd. Fijn contact en snel geplaatst.

    Bedrijfsnaam

    Erik van Esterik - Bilthoven

    14 juli 2018
    5

    Wij hebben een mosschilderij in onze woonkeuken laten ophangen. We zijn er ronduit enthousiast over!
    Het contact met Moswens was ook prettig. Het ophangen gebeurde snel en deskundig.

    Bedrijfsnaam

    Tinne Celis - Regus BE

    19 juni 2018
    5

    Bedankt Moswens voor het meedenken en uitwerken van onze wand. Het ziet er prachtig uit en we krijgen zeer veel leuke reacties!
    Super snelle en zeer correcte service! Wij zijn meer dan tevreden!

    Bedrijfsnaam

    Geralien Bax - Midden Nederland Makelaars

    7 maart 2018
    5

    Wij hebben hier -bij Midden Nederland Makelaars in Nijkerk- sinds kort een mosschilderij van Moswens aan de wand hangen, waar we zelf erg blij mee zijn en zeer positieve reacties op krijgen! Het ziet er prachtig uit, het contact was prettig en meedenkend. Aanrader!

    Bedrijfsnaam

    Ilse van Oosterhout-Swinkels

    18 februari 2018
    5

    Mooie wand geleverd! Blij mee. Goede en snelle service. Rens denkt goed mee.

    Bedrijfsnaam

    Ingrid Boots-Derkx - Venlo

    31 januari 2018
    5
    Bedrijfsnaam

    Mandy Bastiaansen - Natuurhuisje.nl

    31 oktober 2017
    4

    Goede service en een prachtig product!

    Bedrijfsnaam

    Dylan Scholsberg - Amersfoort

    4 september 2017
    5

    Zeer snelle levering, Personeel heeft verstand van zaken en heeft een prachtige Moswand geplaatst voor een zeer scherpe prijs, Top! en bedankt.

    Webshop
    Vragen of afspraak maken?

    Stuur ons een bericht op Whatsapp