Moscirkel

Met een rond mosschilderij wordt een een strak interieur doorbroken. Daarnaast zorgt de ronde vorm voor een speels effect in de ruimte. Door moscirkels te combineren met een stak interieur maak je een interieur in balans. Moscirkels zorgen voor een warme, zachte uitstraling in de ruimte. Onze moscirkels zijn volledig onderhoudsvrij.

Moscirkel in woonkamer

Moscirkels hebben we in verschillende diameters (Ø20,40,60,80,100,120,150,180cm). Het leuke hiervan is om verschillende diameters met elkaar te combineren. Wij zorgen dan dat het mos patroon van cirkel naar cirkel doorloopt. Dit zijn de details waar ons creatief team extra zorg voor heeft en zo ieder project uniek maakt. De kopse zijde van de moscirkel is standaard zwart. U kunt ook kiezen voor de randafwerking met mos of werken de rand af met een  hoogwaardige stalen rand. Deze rand van 7cm hoog is voorzien van een poedercoating in de kleur MAT zwart RAL 9005 (industrieel zwart) Benieuwd naar alle mogelijke moscirkels? Neem een kijkje op onze webshop www.mosschilderij.nl

Moscirkels geheel naar wens gemaakt met Bordeaux kleur details.

Gekoppelde moscirkels een creatieve speelse toepassing

Moscirkel met diameter 120cm met brandweer logo in rood mos.

Moscirkel met stalen rand

Wist u dat onze ronde moscirkels met stalen rand erg goed staan in een industrieel interieur met zwarte details? De zachte, natuurlijke uitstraling van het mos geeft een mooie aanvulling op de vaak ‘harde’ toegepaste materialen zoals beton, staal en glas. Onze groene kunstenaars staan voor u klaar om de moscirkel naar wens samen te stellen.

Moscirkels gecombineerd met verschillende diameters

Moscirkel diameter 150 cm met 100% bolmos

Rond mosschilderij met een hoogwaardige stalen afgewerkte rand

De mix van de mossen stemmen we volledig met u af.

Vragen?

Of vul ons contactformulier in, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Webshop
Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp