Akoestische moswand

Onzichtbaar, maar dagelijks tóch hinderlijk aanwezig: galm en ongewenste reflecties van geluid via wanden en plafonds. Een goede akoestiek is voor iedere werkomgeving van groot belang. Het verhoogt het comfort en de productiviteit en vermindert afleiding en stress.

Akoestiek verbeteren met mos

Moswens heeft onder zijn eigen merknaam AkMOStico® akoestische mospanelen ontwikkeld die veelzijdig zijn toe te passen in huiskamers, kantoorpanden en geluidstudio’s. De AkMOStico® panelen kunnen o.a. vormgegeven worden als akoestische moswanden, akoestische mosschilderijen, akoestische baffles, akoestische bureauschermen of akoestische plafond panelen.

Hoorbaar verschil met een moswand

In de onderstaande video willen we u graag het verschil laten zien, maar vooral het effect laten horen na het plaatsen van onze Akoestische moswanden.

Het verschil is enorm! Bekijk, luister en oordeel zelf:

 

Met de akoestische mospanelen van Moswens brengt u de natuur en een aangename akoestiek in een ruimte samen. De Moswens AkMOStico® mospanelen zijn conform de NEN-EN-ISO 354:2003 laboratoriummetingen uitgevoerd.

Eigenschappen akoestische moswand AkMOStico®

Heeft een totale opbouw van 60-70mm, met brandvertragend mos. Alle afmetingen zijn mogelijk met dit product. De laboratorium metingen hebben uitgewezen dat de AkMOStico® panelen een hoge absorptiecoëfficiënt hebben:

Akoestische getalswaarde conform NEN-EN-ISO 11654: aw 0,55

Akoestische getalswaarde conform ASTM-C423: NRC 0,70

AkMOStico® akoestische moswand toepassen?

Met slechts een paar vierkante meter AkMOStico® mospanelen behaalt u al verbluffende resultaten en zult u de akoestiek van uw ruimte hoorbaar verbeteren. Mocht u vragen hebben over de AkMOStico® panelen, of wilt u ze toepassen op uw project? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen, telefonisch of via ons contactformulier.

Vragen?

Of vul ons contactformulier in, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Webshop
Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp