Akoestische moswand

Onzichtbare, maar dagelijks hinderlijke galm en geluidsreflecties via wanden en plafonds kunnen de werkomgeving aanzienlijk beïnvloeden. Een goede akoestiek is van cruciaal belang, niet alleen voor het comfort en de productiviteit, maar ook voor het verminderen van afleiding en stress.

Akoestiek verbeteren met mos

Moswens biedt een oplossing om de akoestiek te verbeteren met onze eigen merknaam AkMOStico® akoestische mospanelen. Deze panelen zijn veelzijdig inzetbaar in huiskamers, kantoorpanden en geluidsstudio’s, en kunnen worden vormgegeven als akoestische moswanden, akoestische mosschilderijen, akoestische baffles, akoestische bureauschermen of akoestische plafondpanelen.

Hoorbaar verschil met een moswand

In onderstaande video willen we niet alleen het verschil laten zien, maar vooral het effect laten horen na het plaatsen van onze akoestische AkMOStico® moswanden. Het verschil is opmerkelijk! Bekijk, luister en ervaar zelf de positieve impact op de akoestiek van uw ruimte.

Onze AkMOStico® mospanelen zijn uitgebreid getest volgens de NEN-EN-ISO 354:2003 laboratoriummetingen.

Eigenschappen akoestische moswand AkMOStico®

De resultaten van onze innovatieve AkMOStico® moswanden zijn ronduit indrukwekkend en bieden een veelzijdige oplossing voor akoestische uitdagingen in diverse ruimtes. Met een zorgvuldig ontworpen opbouw van 60-70 mm en gebruikmakend van hoogwaardig brandvertragend mos, garanderen onze wanden niet alleen een esthetisch aantrekkelijk design, maar ook optimale akoestische prestaties.

Door de veelzijdigheid van ons product kunnen wij aan al uw behoeften voldoen. Of u nu een grote conferentieruimte, een intieme vergaderzaal of een open kantooromgeving wilt verbeteren, onze AkMOStico® moswanden bieden de perfecte oplossing. Bovendien zijn alle afmetingen mogelijk, waardoor u de panelen volledig kunt aanpassen aan de specifieke eisen en afmetingen van uw ruimte.

Met onze moswanden creëert u niet alleen een akoestisch aangename omgeving, maar voegt u ook een natuurlijk en rustgevend element toe aan uw interieur. Het mos is duurzaam en onderhoudsvriendelijk, waardoor het niet alleen een esthetisch statement is, maar ook een milieuvriendelijke keuze. Laat uw ruimte tot leven komen met de unieke combinatie van functionaliteit, design en natuurlijke schoonheid die onze AkMOStico® moswanden bieden.

Wetenschappelijk bewezen: Moswens AkMOStico® heeft de hoogste akoestische demping in moswanden

De laboratoriummetingen tonen aan dat de AkMOStico® panelen een extreem positieve absorptiecoëfficiënt hebben, met name voor het absorberen van hinderlijke hoge tonen in een ruimte. Deze eigenschap wordt uitgedrukt in een akoestische getalswaarde conform:

NEN-EN-ISO 11654: aw 0,55

ASTM-C423: NRC 0,70

AkMOStico® akoestische moswand toepassen?

Met slechts een paar vierkante meter AkMOStico® mospanelen kunt u niet alleen de akoestiek van uw ruimte hoorbaar verbeteren, maar ook een sfeervolle en natuurlijke uitstraling toevoegen. De unieke eigenschappen van ons hoogwaardige mos zorgen voor een effectieve absorptie van geluidsgolven, waardoor storende echo’s worden verminderd en de algehele geluidskwaliteit wordt verbeterd. Of u nu een kantoorruimte, een restaurant, een hotellobby of een woonkamer wilt transformeren, onze AkMOStico® mospanelen bieden een veelzijdige en stijlvolle oplossing.t.

Heeft u vragen over onze AkMOStico® panelen of wilt u ze graag toepassen op uw project? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Ons team van experts staat klaar om u te voorzien van alle informatie die u nodig heeft en om u te helpen bij het kiezen van de juiste oplossing voor uw specifieke behoeften. U kunt ons bereiken via telefoon of ons contactformulier op de website. Wij kijken ernaar uit om van u te horen en samen te werken aan het creëren van een ruimte die zowel functioneel als esthetisch perfect is.

Vragen?

Of vul ons contactformulier in, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Webshop
Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp