Onze werkwijze

Benieuwd hoe wij uw Moswensen werkelijkheid maken? In overzichtelijke 5 stappen leggen we u graag uit wat onze werkwijze is.

Uw wensen

Onze moswanden en mos schilderijen zijn uniek en worden helemaal op maat en naar wens voor u gemaakt.

Om ervoor te zorgen dat we het mooiste eindresultaat bereiken en u tevens de scherpste prijs kunnen aanbieden, ontvangen we graag de volgende informatie van u:

  • Afmetingen van de betreffende wand (op millimeter nauwkeurig) bij voorkeur in een (handmatige) schets/tekening. Let op: wij adviseren om onder de moswand een plint toe te passen. Graag afmeting gemeten vanaf OP de plint.
  • Stuur een aantal foto’s mee van de betreffende wand. Als de demping van de akoestiek een belangrijke voorwaarde is ontvangen we ook graag foto’s van de ruimte, om zo een goede inschatting te kunnen maken van grootte van de ruimte.
  • Is de betreffende wand op de begane grond of op een verdieping? Indien op een verdieping dan horen we graag of we gebruik kunnen maken van een lift en ontvangen we hier graag afmetingen van.
  • Soort wand waarop de moscreatie bevestigd zal worden (beton, hout, gips etc.)
  • Is er een steiger / hoogwerker nodig om bij de wand te kunnen komen?
  • In welke plaats/gemeente mogen we de moswand of moscreatie plaatsen?
  • Mocht u een logo/afbeelding in de moswand willen, dan ontvangen we graag een .EPS bestand hiervan.
  • De gewenste kleur van de moswand.
  • Ter inspiratie kunt u een aantal foto’s toevoegen uit onze fotogalerij zodat wij een beeld krijgen van de sfeer die u graag in uw interieur wilt creëren.

Aan de hand van de bovenstaande informatie werken we uw wensen uit in een offerte, welke u per mail ontvangt. De offerte is overzichtelijk en bevat veel sfeerfoto’s zodat u een goede impressie krijgt van het eindresultaat.

Bestelling

Bent u enthousiast over het ontwerp en gaat u akkoord met de offerte? Dan ontvangen we graag per mail de (digitaal) getekende offerte retour. Samen met u stemmen we de wenselijke leverdatum af. Houd rekening met een variërende levertijd, afhankelijk van de drukte en de grootte van uw moswand.

Productie

Zodra wij de bestelling hebben bevestigd en alle benodigde zaken met u hebben afgestemd, gaat ons creatief team aan de slag met de productie van de moswand. In onze werkplaats/atelier maken wij de panelen voor de moswand op maat. Deze op maat gemaakte panelen voorzien we van onze mossen. Het mos wordt dus niet rechtstreeks op uw muur bevestigd. Onze insteek is om zo duurzaam mogelijk te werken. In het productie proces worden geen schadelijke en/of toxische middelen gebruikt.

Levering en montage

Het is zover! De dag van de montage van de moswand is aangebroken. In overleg bepalen we samen met u de leverdatum en tijd. Indien wenselijk bellen we u 1 uur vóór aankomsttijd zodat u weet wanneer we bij u arriveren. De moswanden komen volledig bemost bij u aan, zodat u zo min mogelijk overlast heeft van de montage op locatie en u zo snel mogelijk kunt genieten van de moscreatie. Ons montageteam beschikt over de juiste gereedschappen om de moscreaties nauwkeurig te bevestigen. De vloer dekken we netjes af en we werken uiterst secuur om beschadigingen aan de bestaande wanden en plafonds te voorkomen.
Na het bevestigen van de mospanelen op de wand, lopen wij alle naden van de moswand na zodat de wand één mooi geheel wordt en er geen naden zichtbaar zijn. Wij zijn perfectionisten, en streven naar een perfect eindresultaat. Wij gaan dan ook niet weg voordat u 100% tevreden bent.

Zelf monteren?
Wilt u het mosschilderij zelf afhalen en monteren? Dat kan mits het mos schilderij niet te groot is. De meeste schade aan het mosschilderij ontstaat namelijk tijdens het vervoeren en het plaatsen hiervan. Daarom adviseren we om dit over te laten aan onze monteurs. Wij zorgen dat iedere moswand en mosschilderij strak wordt afgewerkt en mooi aansluit op de wand. Kleinere mos items kunnen afgehaald worden of kunnen we per post naar u toesturen.

Eind resultaat

WAUW! Uw eigen moswand of mosschilderij! Als we klaar zijn met de montage en afwerking van de moswand, stellen we u op de hoogte van alle ins en outs van de moswand zodat u ook weet hoe u eventuele kleine beschadigingen in de toekomst kunt repareren en ervoor zorgt dat de moswand jarenlang mooi blijft. Wist u dat wij standaard 1,5 jaar garantie geven op de geleverde moswand?

We zouden het leuk vinden als u uw ervaring met Moswens met anderen deelt door middel van een review op onze website, Instagram en/of Facebook.

Webshop
Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp