Moswand huren

Wilt u een moswand of mossschilderij huren voor een evenement, beurs of tijdelijke inrichting? Dat kan bij Moswens!

mobiele moswand moskorf mosscherm

Mobiele moswanden huren

U kunt uw (kantoor, beurs evenement) ruimte flexibel indelen door gebruik te maken van mosscheidingswanden die uw ruimte in kleinere ruimtes verdeelt. Hiermee kunt u meer privacy en sfeer creëren. Mobiele wanden zijn een goedkoop alternatief voor muren aangezien je ze tijdelijk kunt huren. Daarnaast zijn mobiele wanden ook verplaatsbaar waardoor je ze dus eenvoudig verplaatst zonder ze te hoeven opbouwen.

Binnen ons assortiment van de mobiele moswanden, vindt u dan ook verschillende scheidingswanden met verschillende functies zodat wij iedereen de juiste scheidingswand kunnen bieden. Bestel of huur eenvoudig en snel mobiele moswanden.

Scheidingswanden voor uw beurs?

Staat u binnenkort op een beurs? Dan is het ideaal om mosscheidingswanden te huren. Mos scheidingswanden zorgen er voor dat u uw stand kunt afbakenen van de andere exposanten. Daarnaast zorgt het mos voor een natuurlijke aantrekkingskracht bij uw gasten en heeft het een hoge akoestische demping wat als erg prettig ervaren wordt.  Veel exposanten maken hiervan gebruik op hun beursstand.  Zo hebben wij mobiele scheidingswanden, presentatiescheidingswanden (met magnetisch whitebord) en akoestische scheidingswanden die als meerwaarde hebben dat ze geluiddempend zijn.

Maatvoering
Wij hebben 3 formaten beschikbaar:

  • 1.50 breed x 1.50 hoog
  • 1.00 breed x 1.80 hoog
  • 1.20 breed x 1.80 hoog

    Mobiele scheidingswanden om de ruimte sfeervol aan te kleden

Vragen?

Of vul ons contactformulier in, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Webshop
Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp