Mos-Fans

Moswens heeft de afgelopen jaren vele MOS-Fans opgebouwd van jong tot oud, bekend tot onbekend Nederland. Deze Fans hebben allemaal één ding gemeen: Enthousiast worden van de moswanden en mosschilderijen van Moswens. Met trots stellen we een aantal Mos-Ambassadeurs aan u voor:

DJ Nicky Romero is helemaal fan van onze moswanden. We zijn namelijk gestart met een moswand in zijn woning compleet met persoonlijke tekst. Vervolgens was de keuze snel gemaakt om ook de Studio van Nicky te voorzien van een moswand van Moswens. Niet alleen mooi, maar ook qua akoestiek een dikke plus.


You-Tube vlogger Enzo Knol You-Tube vlogger Enzo Knol bezocht de Moswens showroom samen met  vriendin Myron Koops. Voor hun nieuwe woning hebben we samen de moskleuren en jungleplanten geselecteerd voor de moswand in de badkamer en in de studio. Als kado hebben we het knolpower logo van mos gemaakt wat direct de start is van onze samenwerking!


Met als ambitie de groenste voetbal club van Europa te worden hebben we een bijdrage aan dit doel mogen geven. We hebben namelijk het kantoor van Jan Smit (commercieel directeur FC Volendam) voorzien van een moswand met het logo van FC Volendam. Jan Smit kiest voor Moswens als het om duurzaamheid gaat.


Programma maker Kimberley Klaver sprak vol lof over de mositems van Moswens wat toe te voegen is aan een interieur. Deze uitzending zijn diverse keren uitgezonden op RTL 4.


In de studio bij Giel de Winter (STUK-TV) hebben we een moswand geplaatst. Onze monteurs hebben na afloop van het plaatsen een mosbeestje (olifantje) gegeven als kraamkado voor de geboorte van zijn zoon Fedde.


Weerman (RTL 4) Reinier van de Berg koos voor de akoestische moswanden van Moswens om de woning mee te vergroenen op een duurzame manier. Na een bezoek in onze Showroom ontstond het creatieve idee om een mos-weerbericht op te nemen. Benieuwd naar deze video? Klik op de afbeelding voor de video.


Voor het programma de Grote tuinverbouwing hebben we samen met tuinexpert Ivo Putman een overdekte tuinkamer aangekleed met 3 moscirkels.  Na de uitzending kregen we zoveel vraag naar deze mosstijl (Stijl Ziva) dat deze nieuwe stijl snel toegevoegd werd in ons assortiment.


Bent u net zo enthousiast als bovenstaande personen en zou u ook willen samenwerken met ons? Samenwerken is onze kracht. Al vele jaren werken we samen met architecten, interieurstylisten, BN-ers,  influencers en andere enthousiastelingen (sommige staan liever niet in de spotlight) :). Stuur een berichtje naar info@moswens.nl of bel naar 0493-380389 en zullen hier een succesvolle samenwerking van maken!


 

Vragen?

Of vul ons contactformulier in, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Webshop
Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp