Moswand

Maak indruk op uw gasten met een moswand. Uw gasten zullen versteld staan van de natuurlijke sfeer die uw interieur uitstraalt. Onze moswanden passen als natuuraccent en eyecatcher in ieder interieur..

Onze moswanden geven een onuitwisbare eerste indruk

Mosmuur in het interieur

Een moswand of mosmuur vormt een prachtige, onderhoudsvrije blikvanger. Onze moswanden hebben geen daglicht nodig en nemen nauwelijks ruimte in beslag: wij plaatsen daarom ook moswanden op donkere plekken waar planten niet mogelijk zijn. Moswens behandelt de moswanden met zouten op een 100% natuurlijke wijze waardoor deze altijd zijn prachtige natuurlijke kleur behouden en onderhoudsvrij zijn. Wij passen alleen de hoogste kwaliteit mossen toe zodat we kunnen garanderen dat onze moswanden vele jaren (meer dan 10- 15 jaar) mooi blijven. Ons creatief team zorgt ervoor dat iedere moswand helemaal aansluit op uw wensen. Wij hebben een hoog afwerkingsniveau welke gelijk staat aan onze professionele duurzame producten waarmee we werken.

Onze moswanden maken we helemaal naar uw wens, afhankelijk de situatie bepalen we een natuurlijk mos patroon.

Voor iedere situatie hebben we een creatieve oplossing!

Een moswand in een vergaderruimte geeft een natuurlijke sfeer en zorgt voor een aangename akoestiek.

Een moswand of mosmuur maken we helemaal naar wens. Iedere afmeting is mogelijk

Een moswand met logo? Wij verzorgen voor u de complete signing in de moswand.

Een moswand is stijlvol, straalt rust uit en is helemaal onderhoudsvrij!

Verschillende soorten mos

Kiest u voor een rustige moswand in één kleur of wilt u een levendige moswand met verschillende soorten mos? Wij begrijpen dat de moswand of het mosschilderij op een prominente plaats komt te hangen, dat vraagt daarom om extra aandacht!  Deze extra aandacht besteden we aan ieder project ongeacht hoe groot of klein het project ook is. Dat maakt onze moscreaties keer op keer zo uniek! Maak een vrijblijvende afspraak in onze mos-showroom, waar we u meer dan 150m2 aan verschillende moswanden kunnen laten zien. Onze adviseurs adviseren u graag om uw moswensen werkelijkheid te maken! Uw Moswens verdient namelijk de volledige aandacht. We kunnen we namelijk de moswand maken van onder andere Ijslandsmos, Bolmos of platmos. Wij verzorgen ook logo’s van hout, metaal of hoogwaardig acrylaat in een moswand.  Neem een kijkje in de fotogalerij en laat u inspireren.

Moswand Greenhouse

Wij zorgen gegarandeerd voor het WAUW effect. Deze eerste indruk vergeten uw gasten nooit meer!

Onze moswanden ademen een natuurlijke rust uit.

Onze moswanden ademen een natuurlijke rust uit.

Akoestische demping door moswanden

Onze moswanden hebben een vaste compacte uitstraling. De moswand heeft gemiddeld een dikte van +/- 50- 60 mm wat zorgt voor een hoge akoestische demping. Wist u dat onze moswanden beter dempen dan een akoestisch plafond of een akoestisch fotoschilderij? Wij hebben onze moswanden namelijk laten testen in een akoestisch laboratorium wat tot verbluffende resultaten heeft geleidt. Benieuwd naar de resultaten? Bekijk hier en luister het zelf het verschil!

Moswand met een witte lijst en logo. 100% natuurlijk, 0% onderhoud. Dus ook geen watergeven, of speciale UV verlichting nodig.

Gratis moswand offerte aanvragen

 • Mocht u nog niet weten in welke stijl/kleur, wij werken standaard verschillende voorstellen voor u uit.
 • Afmeting gemeten vanaf OP de plint
 • U kunt hieronder 8 foto’s uploaden van de ruimte en wand die u graag met mos wilt bekleden.
  Sleep bestanden hierheen of
  Toegestane bestandstypen: jpg, jpeg, gif, png, bmp, eps, pdf, Max. bestandsgrootte: 16 MB, Max. aantal bestanden: 8.
  Webshop
  Vragen of afspraak maken?

  Stuur ons een bericht op Whatsapp