Moswand prijs

De prijs van een moswand of mosschilderij gaat per oppervlakte (m2). De kosten van een moswand of mosschilderij liggen tussen de €200,00 en €400,00 per m2. De prijsverschillen zitten in het toegepaste type mos, gemixte patroon en de totale oppervlakte. De randafwerking van de moswand of mosschilderij kan op verschillende manieren. Zo werken we af met mos of de kopse kant blijft zwart voor een strakke uitstraling.  Mocht u er een hoogwaardige houten of stalen lijst kan dat ook. Wij adviseren u hier graag in.

Benieuwd naar prijzen van losse mosschilderijen, moscirkels en los mos? Neem een kijkje op onze webshop www.mosschilderij.nl hier zijn vele stijlen, afmetingen te bewonderen en eenvoudig te bestellen.

Moswand voor de scherpste prijs!

Onze moswanden en mos schilderijen zijn uniek en worden helemaal op maat en naar wens voor u gemaakt.
Om ervoor te zorgen dat we het mooiste eindresultaat bereiken en u tevens de scherpste prijs kunnen aanbieden kunt u ons hierbij helpen.
Bij een aanvraag ontvangen we graag zo volledig mogelijk:

  • Afmetingen van de betreffende wand (op millimeter nauwkeurig) bij voorkeur in een (handmatige) schets/tekening. Let op: wij adviseren om onder de moswand een plint toe te passen. Graag afmeting gemeten vanaf OP de plint.
  • Een aantal foto’s  van de betreffende wand. Als de demping van de akoestiek een belangrijke voorwaarde is ontvangen we ook graag foto’s van de ruimte, om zo een goede inschatting te kunnen maken van grootte van de ruimte.
  • De locatie van de betreffende wand? Is deze gesitueerd op de begane grond of op een verdieping? Indien op een verdieping dan horen we graag of we gebruik kunnen maken van een lift en ontvangen graag hier de afmetingen van.
  • Soort wand waarop de moscreatie bevestigd zal worden (beton, hout, gips etc.)
  • Is er een steiger / hoogwerker nodig om bij de wand te kunnen komen?
  • In welke plaats/gemeente mogen we de moswand of moscreatie plaatsen?
  • Mocht u een logo/afbeelding in de moswand willen, dan ontvangen we graag een .EPS bestand hiervan.
  • De gewenste kleur van de moswand of een mossenmix?
  • Ter inspiratie kunt u een aantal foto’s toevoegen uit onze fotogalerij zodat wij een beeld krijgen van de sfeer die u graag in uw interieur wilt creëren.

Aan de hand van de bovenstaande informatie werken we uw wensen uit in een offerte, welke u per mail ontvangt. De offerte is overzichtelijk en bevat veel sfeerfoto’s zodat u een goede impressie krijgt van het eindresultaat.

Vragen?

Of vul ons contactformulier in, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Webshop
Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp