Moswand prijs

De prijs van een moswand of mosschilderij gaat per oppervlakte (m2). De kosten van een moswand of mosschilderij liggen tussen de €200,00 en €300,00 per m2. De prijsverschillen zitten in het toegepaste type mos, gemixte patroon en de totale oppervlakte. Standaard werken we de randen af met mos, hier rekenen wij geen extra kosten voor. Mocht u er een hoogwaardige houten of stalen lijst omheen willen dan wordt deze extra gerekend.

Moswens zorgt voor de scherpste prijs!

Onze moswanden en mos schilderijen zijn uniek en worden helemaal op maat en naar wens voor u gemaakt.
Om ervoor te zorgen dat we het mooiste eindresultaat bereiken en u tevens de scherpste prijs kunnen aanbieden kunt u ons hierbij helpen.
Bij een aanvraag ontvangen we graag zo volledig mogelijk:

  • Afmetingen van de betreffende wand (op millimeter nauwkeurig) bij voorkeur in een (handmatige) schets/tekening. Let op: wij adviseren om onder de moswand een plint toe te passen. Graag afmeting gemeten vanaf OP de plint.
  • Een aantal foto’s  van de betreffende wand. Als de demping van de akoestiek een belangrijke voorwaarde is ontvangen we ook graag foto’s van de ruimte, om zo een goede inschatting te kunnen maken van grootte van de ruimte.
  • De locatie van de betreffende wand? Is deze gesitueerd op de begane grond of op een verdieping? Indien op een verdieping dan horen we graag of we gebruik kunnen maken van een lift en ontvangen graag hier de afmetingen van.
  • Soort wand waarop de moscreatie bevestigd zal worden (beton, hout, gips etc.)
  • Is er een steiger / hoogwerker nodig om bij de wand te kunnen komen?
  • In welke plaats/gemeente mogen we de moswand of moscreatie plaatsen?
  • Mocht u een logo/afbeelding in de moswand willen, dan ontvangen we graag een .EPS bestand hiervan.
  • De gewenste kleur van de moswand of een mossenmix?
  • Ter inspiratie kunt u een aantal foto’s toevoegen uit onze fotogalerij zodat wij een beeld krijgen van de sfeer die u graag in uw interieur wilt creëren.

Aan de hand van de bovenstaande informatie werken we uw wensen uit in een offerte, welke u per mail ontvangt. De offerte is overzichtelijk en bevat veel sfeerfoto’s zodat u een goede impressie krijgt van het eindresultaat.

Vragen?

Of vul ons contactformulier in, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Webshop
Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp