Moskunst – The Secret of Gaia

The Secret of Gaia is een kunstserie in samenwerking met kunstenaar Pablo Slenders. Deze unieke combinatie van mos en kunst in één beeld zorgt voor een spannende samenkomst van de natuur en verbeeldingskracht. Voor de realisatie van deze kunstserie ‘The Secret of Gaia’ worden enkel de hoogste kwaliteit materialen gebruikt.

BRENG DE MAGIE VAN KUNST EN NATUUR IN HUIS.

Ieder kunstwerk wordt zorgvuldig geconstrueerd. Vaak worden er mixed media technieken gebruikt waarin fotografie en digitale kunst in één beeld gecombineerd worden. Door de vele details blijf je kijken én steeds nieuwe dingen zien. Verborgen verhalen en betekenissen ontwaken langzaam voor de toeschouwer.

Deze kunstwerken worden gemaakt in kleine oplages om de exclusiviteit te waarborgen.

KUNST MET EEN MISSIE.

Kunst kan meer zijn dan alleen een mooi werk aan de muur. Het heeft de kracht in zich mensen van binnen te bewegen maar ook een beweging vorm te geven. Op dit moment is de wereld in een ontwikkeling. Minder spullen, minder bezit en meer terug naar onze (eigen) natuur. Daar maakt Kunstenaar Pablo Slenders in samenwerking met Moswens zich graag sterk voor. Deze serie kunstwerken laat het balans zien tussen het organische en stedelijke leven. Hierin worden vormtalen uit vergeten culturen als inspiratie toegepast. Het verhaal achter deze magische kunstserie The Secret of Gaia leest u hier of neem contact met ons op voor een bezoek aan onze showroom om deze in het echt te bewonderen.

Vragen?

Of vul ons contactformulier in, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Webshop
Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp