Mosschilderij zelf maken

Wilt u zelf een moswand maken maar kunt u wel hulp en materiaal gebruiken? Wij geven u tips en tricks om zelf uw moswand te kunnen maken. Het geprepareerde mos heeft de hoogste kwaliteit, wat 100% natuurlijk is en 0% onderhoud vraagt. Dit mos blijft vele jaren 10-20 jaar in deze prachtige conditie.  Het mos kunt u bij Moswens los kopen in 500 gram dozen of 6 kg dozen. U kunt kiezen uit Rendiermos of platmos.

Hoe maak je een moswand

Bepaal eerst welke afmeting u mosschilderij mag worden. Kiest u voor een vierkant, rechthoek of een cirkel met stalenrand? Deze maken we indien wenselijk compleet op maat in onze werkplaats.

Om de juiste maat te bepalen hebben we voor u een TIP: markeer de hoeken van de wenselijke maat met stikketjes op de wand. Hiermee krijgt u een beter beeld van de wenselijke afmeting.

Bij het aanschaffen van het mos, hou er rekening mee dat u ongeveer 8-12 KG per m2 mos nodig heeft om een mooi geheel te krijgen.

Het mos kunt u vervolgens lijmen of nieten. Onze voorkeur gaat uit naar nieten aangezien u dan een mooier geheel krijgt.

Heeft u vragen of wilt u de producten bestellen? Neem contact op via het contactformulier. We helpen u graag!

Vragen?

Of vul ons contactformulier in, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Webshop
Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp