Mosschilderij zelf maken

Wilt u zelf een moswand maken maar kunt u wel hulp en materiaal gebruiken? Wij geven u tips en tricks om zelf uw moswand te kunnen maken. Het geprepareerde mos heeft de hoogste kwaliteit, wat 100% natuurlijk is en 0% onderhoud vraagt. Dit mos blijft vele jaren 10-20 jaar in deze prachtige conditie.  Via onze webshop www.mosschilderij.nl besteld u eenvoudig de wenselijke hoeveelheid mos voor uw mosproject. We hebben ook speciale moslijm die we speciaal hebben ontwikkeld voor de beste hechting van het mos op alle ondergronden.

Hoe maak je een moswand of mosschilderij.

  1. Bepaal eerst welke afmeting u mosschilderij mag worden. Kiest u voor een vierkant, rechthoek of een cirkel met stalenrand? Deze maken we indien wenselijk compleet op maat in onze werkplaats.
  2. Om de juiste maat te bepalen hebben we voor u een TIP: markeer de hoeken van de wenselijke maat met stikketjes op de wand. Hiermee krijgt u een beter beeld van de wenselijke afmeting.
  3. Bij het aanschaffen van het mos, hou er rekening mee dat u ongeveer 8-12 KG per m2 mos nodig heeft om een mooi geheel te krijgen.
  4. Het mos kunt u vervolgens lijmen met onze moslijm of nieten

Ons geprepareerde mos heeft de hoogste kwaliteit, wat 100% natuurlijk is en 0% onderhoud vraagt. Dit mos blijft vele jaren (10-20 jaar) in deze prachtige conditie.

Vragen?

Of vul ons contactformulier in, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Webshop
Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp