Neon in een moswand

Bij Moswens verzorgen we complete LED Neon teksten/logos in moswanden. Deze unieke combinatie van LED-technologie en weelderig groen creëert een betoverende ambiance die de zintuigen prikkelt en een onvergetelijke indruk achterlaat.

Ontdek de mogelijkheden van onze op maat gemaakte LED Neon-oplossingen, perfect geïntegreerd in een moswand of junglewand. Onze LED neon is hoogwaardig en perfect geïntegreerd in de wand. Wij plaatsen de neon op afstand houders zodat het mooi voor het mos of tussen de bladeren uitkomt. Of het nu gaat om een verbluffend bedrijfsinterieur, een chique hotellobby of een trendy winkelruimte, onze LED Neon in een moswand of junglewand voegt een vleugje eigentijdse luxe toe aan elke omgeving.

Waarom kiezen voor de LED Neon in een moswand van Moswens?

  1. Unieke esthetiek: Transformeer uw ruimte met een unieke esthetiek die de grenzen van traditioneel design doorbreekt. De combinatie van LED Neonlicht en mos creëert een visueel spektakel dat de aandacht trekt en een blijvende indruk maakt.
  2. Aanpasbaarheid: Onze LED Neon-oplossingen zijn volledig aanpasbaar aan uw wensen. Kies uit een breed scala aan kleuren, vormen en patronen om een ontwerp te creëren dat perfect aansluit bij uw merkidentiteit of persoonlijke voorkeur.
  3. Duurzaamheid: Geniet van de voordelen van duurzaamheid met onze energiezuinige LED-technologie. Onze Neon in een moswand combineert innovatie met milieuvriendelijkheid, waardoor u een statement maakt op het gebied van stijl. Tevens is onze neon sterker en lichter dan traditionele glazen neon
  4. Veilig : Geniet van veiligheid met onze op maat gemaakte neon creaties, die gemaakt zijn van LED-lichtbuizen die niet warm worden en geen breekbaar glas bevatten.
  5. Eenvoudige bediening: Volledige controle met de meegeleverde afstandsbediening, inclusief een aan/uit-schakelaar en 10 helderheidsinstellingen. Pas de knippermodus van je neon creatie aan met instelbare snelheden. (de neon heeft standaard 1 opgegeven kleur) RGB kleuren ook mogelijk

Wilt u een een moswand of junglewand met een LED neon uiting? We maken een geheel vrijblijvend voorstel voor u.

De LED-neon hebben we in 12 verschillende kleuren. Welke kleur is uw favoriet?

Vragen?

Of vul ons contactformulier in, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Webshop
Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp