Neon in een moswand DE trend van 2024

09 december 2023

Treed binnen in de toekomst van interieurdesign met dé trend van 2024: Neon in een Moswand of Junglewand van Moswens. Een fusie van hedendaagse technologie en weelderige natuur, deze trend is de perfecte harmonie tussen moderniteit en de natuur.

Neonverlichting in een Moswand:

Verrijk je leefruimte met de sprankelende allure van neonlicht, subtiel verweven in het weelderige groen van een Moswens moswand. Deze trend omarmt de kracht van contrast, waar levendige neonkleuren samenkomen met de kalmerende groentinten van het mos. Of je nu een modern appartement, een chique kantoorruimte of een trendy horecagelegenheid hebt, neon in een moswand voegt een vleugje futuristische esthetiek toe.

Neon in een Junglewand van Moswens:

Duik in de weelderige weelde van een junglewand, verlevendigd met het karakteristieke licht van de LED neon. De Junglewand van Moswens brengt het buitenleven naar binnen met een weelderige mix van tropische planten, en neon accentueert dit op een onvergetelijke manier. Denk aan persoonlijke teksten, logo’s of felgekleurde neon beeldmerken die schitteren tussen het groen. Onze LED neon hebben we in 12 verschillende licht kleuren:

 

Of je nu kiest voor Neon in een Moswand of Junglewand, Moswens staat garant voor unieke, op maat gemaakte creaties die jouw ruimte transformeren. Deze trend van 2024 belichaamt de evolutie van interieurdesign, waar technologie en natuur samenkomen om een betoverend, tijdloos decor te creëren. Maak een statement met neon en omarm de schoonheid van de natuur in één adembenemende, eigentijdse ervaring. Moswens – Waar Neon en Natuur Samenkomen.

Neem contact met ons op voor uw eigen moswand of junglewand met LED Neon

Gratis moswand offerte aanvragen

 • Mocht u nog niet weten in welke stijl/kleur, wij werken standaard verschillende voorstellen voor u uit.
 • Afmeting gemeten vanaf OP de plint
 • U kunt hieronder 8 foto’s uploaden van de ruimte en wand die u graag met mos wilt bekleden.
  Sleep bestanden hierheen of
  Toegestane bestandstypen: jpg, jpeg, gif, png, bmp, eps, pdf, Max. bestandsgrootte: 16 MB, Max. aantal bestanden: 8.
  Webshop
  Vragen of afspraak maken?

  Stuur ons een bericht op Whatsapp