Moswanded?

YES.. MOS, I WANT IT!

Is uw werkplek saai, eentonig, storend, geestdodend en/of lawaaierig? Meld uw werkplek hier aan! Iedere maand selecteren wij de inzending die volgens ons het meest om een moscreatie vraagt. Wordt uw locatie geselecteerd? Dan ontvangt u een GRATIS Mosschilderij! Wij realiseren op uw werkplek/ruimte een inspirerende ambiance.

Hoe meld ik mijn werkplek aan?

De meeste mensen brengen op hun werkplek veel tijd door. Dat is reden genoeg om aandacht te besteden aan hoe deze eruitziet.

Moswens helpt u graag met onze MOSWANDED service. Vul geheel vrijblijvend, zonder enige verplichting, het formulier op deze pagina in. Vul de gegevens zo volledig mogelijk in. Voeg drie foto’s toe van uw werkplek met daarop duidelijk de wand waar u graag het mosschilderij zou willen zien. Geef toelichting waarom uw werkplek mos verdient. Vergeet niet de gewenste kleur van het mos te vermelden. De foto’s die u ons toe stuurt zullen wij vervolgens bewerken om te laten zien hoe uw nieuwe bemoste werkplek eruit komt te zien. Kiezen wij uw werkplek uit als de meest MOSWANDED werkplek? Dan krijgt u van ons een gratis mosschilderij met de afmeting 50x50cm in de door u gewenste kleur!

Kapsalon Moswand Moswens.nl Mosschilderij (2)

Vragen?

Of vul ons contactformulier in, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp