Moswand buiten

Onze onderhoudsvrije moswanden zijn een prachtige toevoeging aan uw interieur in huis of op kantoor, maar wist u dat onze moscreaties ook geschikt zijn om buiten toe te passen?

Moswand onder overkapping

Onze moswanden behandelen we op een unieke, natuurlijke wijze waardoor ook moswanden buiten toepasbaar zijn. Denk hierbij aan een moswand onder een overkapping, lounge hoek, mos in tuinserre of een mosschilderij in het pool house. Ook onze moswanden voor buiten zijn NIET van kunststof/plastic maar een volledig natuurproduct, hiermee maak je de omgeving nog groener!

Moswand buiten Moswens

Moscirkel buiten

Wilt u de moswand toepassen waar geen beschutting is, zoals gevels van gebouwen? Neem contact met ons op of stuur vrijblijvend foto’s van de situatie zodat we u goed kunnen adviseren over de mogelijkheden en haalbaarheid van de moswand buiten toepassing.

 

Moswanden kunnen wij zowel buiten als binnen plaatsen.

Wilt u jaar rond een groene uitstraling in de tuin met ECHT groen? De toepassing van onze moswanden zorgen hiervoor!

Sfeervol, natuurlijk en onderhoudsvrij! Het mosschilderij wordt de eyecatcher van uw tuin!

Moswanden zijn buiten ook onderhoudsvrij

Onze moswand zorgt voor een jaarrond groene natuurlijke uitstraling, en geeft een zithoek een intiem karakter. De moswanden die wij bij u plaatsen zijn volledig onderhoudsvrij. Dus ook geen water geven, snoeien of voeden! Bent u benieuwd of onze moswanden toepasbaar zijn in uw tuin of buitenruimte? Stuur ons via het contactformulier een aantal foto’s toe en we geven u een vrijblijvend voorstel en advies.


Neem een kijkje in onze mos buiten fotoalbum :

Vragen?

Of vul ons contactformulier in, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Webshop
Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp