Mosschilderijen

Is uw huis of bedrijfsruimte leuk ingericht, maar is er een lege plek in de ontvangstruimte? Bent u nog altijd op zoek naar een warm, sfeervol schilderij boven de tafel? Heeft u ooit gedacht aan de groene meesterwerken van Moswens?

Schakel onze groene kunstenaars in en haal de natuur naar binnen met onze mosschilderijen. Kiest u voor eenvoud, realistisch of past een abstracte vormgeving beter in het interieur? Daag ons uit, laat u verrassen met onze mogelijkheden.

Mosschilderij met lijst bolenplatmos (2)

Wij kennen geen standaard, alle mosschilderijen zijn uniek!

Wij kennen geen standaard in afmeting en randafwerking voor het mosschilderij. Wij vinden het belangrijk dat het mosschilderij qua afmeting past in uw ruimte. Ook een ronde, ovale of een traditionele rechte schilderijvorm is mogelijk. Moscirkels Cafe ONS Eindhoven Moswand Moswens.nl. (1)Wees creatief en denk bijvoorbeeld aan een drieluik schilderij en afwerking met zinken randen. De schilderijen zijn uniek, tijdloos, creatief en zullen nooit vervelen. De mosschilderijen van Moswens hebben één ding gemeen; ze hebben een grote aantrekkingskracht.

Gratis moswand offerte aanvragen

 • U kunt hieronder 3 foto’s uploaden van de ruimte die u graag met mos wilt bekleden.
  Sleep bestanden hierheen of
  Toegestane bestandstypen: jpg, gif, png, bmp.

  U vindt onze moswanden o.a. bij:

  Vragen of afspraak maken?

  Stuur ons een bericht op Whatsapp