Rietschilderij

Nieuw bij Moswens! Uitbreiding met Rietwanden en Rietschilderijen

Naast onze populaire mosschilderijen introduceren we nu ook rietwanden en rietschilderijen in ons assortiment. Bij Moswens.nl benutten we de schoonheid van riet en stro om unieke akoestische kunstwerken te creëren. Deze kunstwerken, gemaakt van puur Hollands riet, combineren esthetiek met functionaliteit en zorgen voor een rustige, natuurlijke sfeer in elke ruimte.

Rietschilderij van Moswens

Creëer een indrukwekkende muur met riet.

Onze rietschilderijen kunnen afzonderlijk worden gebruikt of als set worden gecombineerd om een indrukwekkende rietmuur te creëren. Dit geeft uw ruimte een warme en rustieke uitstraling die niet te vergelijken is met traditionele schilderijen. Bovendien dempt het riet effectief geluid, wat de akoestiek in de ruimte aanzienlijk verbetert.

 

Specificaties van onze Rietschilderijen

  • Formaat: Rietschilderij kan in iedere afmeting. Ze zijn inclusief rand, deze zijn van staal of van hout
  • Dikte: Het riet steekt iets buiten de lijst, wat zorgt voor een totale dikte van +/-10 cm.

 

Bestel eenvoudig online je eigen Rietschilderij

Op onze webshop kunt u de verschillende vormen rietschilderijen bekijken. Kiest u voor rond, ovaal of vierkant?

Waarom kiezen voor een Rietwand of Rietschilderij?

  • Esthetische waarde riet: Onze rietschilderijen voegen een natuurlijke en rustieke charme toe aan elke ruimte. Het natuurlijke uiterlijk van de rietstengels zorgt voor een duurzame en serene sfeer.
  • Onderhoudsvrij riet: Het toegepaste riet is een 100% natuurproduct en heeft geen onderhoud nodig. Het riet is gedroogd, waardoor water geven, snoeien of bemesten overbodig is. Deze kunstwerken zijn van de hoogste kwaliteit, wat zorgt voor een zeer lange levensduur (10-20 jaar).
  • Volledig Natuurlijk en Duurzaam riet : Onze akoestische rietschilderijen zijn gemaakt van duurzame en milieuvriendelijke Hollandse materialen. Het riet wordt lokaal geoogst, wat de ecologische voetafdruk vermindert en lokale landbouw ondersteunt. Dit past perfect bij onze Eco Friendly filosofie.
  • Hoge Akoestische Demping riet: De holle stengels van het riet dempen geluidsgolven effectief, wat ideaal is voor het verbeteren van de akoestiek in de ruimte. Dit maakt onze rietschilderijen perfect voor kantoren, woonkamers en andere ruimtes waar akoestiek belangrijk is.

Bezoek onze showroom met rietschilderijen

Bent u nieuwsgierig geworden naar onze rietschilderijen? Bezoek dan onze showroom in Asten, Nederland. Hier kunt u onze producten in het echt ervaren en voorbeelden bekijken van hoe u uw ruimte kunt transformeren. Ons deskundige team staat klaar om u te adviseren en al uw vragen te beantwoorden.

Vragen?

Of vul ons contactformulier in, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Webshop
Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp