Moswand

Maak indruk op uw gasten met een moswand. Uw gasten zullen versteld staan van de natuurlijke sfeer die uw interieur uitstraalt. Onze moswanden passen als natuuraccent en eyecatcher in ieder interieur.

Een moswand vormt een prachtige, onderhoudsvrije en natuurlijke blikvanger. Onze moswanden hebben geen daglicht nodig en nemen nauwelijks ruimte in: wij plaatsen daarom ook moswanden op donkere plekken waar planten niet mogelijk zijn. Moswens behandelt de moswanden op een 100% natuurlijke wijze waardoor deze altijd zijn prachtige natuurlijke kleur behouden.

Onze moswanden maken we helemaal naar uw wens, afhankelijk de situatie bepalen we een natuurlijk mos patroon.

Voor iedere situatie hebben we een creatieve oplossing!

Een moswand in een vergaderruimte geeft een natuurlijke sfeer en zorgt voor een aangename akoestiek.

. Kiest u voor een natuurlijk patroon? Of kiest u voor een moswand in één kleur?

Een moswand met logo? Wij verzorgen voor u de complete signing in de moswand.

Een moswand is stijlvol, straalt rust uit en is helemaal onderhoudsvrij!

Verschillende soorten mos

Kiest u voor een rustige moswand in één kleur of wilt u een levendige moswand met verschillende soorten mos? Wij begrijpen dat de moswand of het mosschilderij op een prominente plaats komt te hangen, dat vraagt daarom om extra aandacht! Deze extra aandacht besteden we aan ieder project van groot tot klein. Dat maakt onze moscreaties keer op keer uniek! Een moswand kunnen we namelijk maken van onder andere Ijslandsmos, Bolmos of platmos. Wij verzorgen ook logo’s van hout, metaal of hoogwaardig acrylaat in een moswand.  Neem een kijkje in de fotogalerij en laat u inspireren.

Moswand Greenhouse

Wij zorgen gegarandeerd voor het WAUW effect. Deze eerste indruk vergeten uw gasten nooit meer!

Onze moswanden ademen een natuurlijke rust uit.

Onze moswanden ademen een natuurlijke rust uit.

Akoestische demping door moswanden

Onze moswanden hebben een vaste compacte uitstraling. De moswand heeft gemiddeld een dikte van +/- 50- 60 mm wat zorgt voor een hoge akoestische demping. Wist u dat onze moswanden beter dempen dan een akoestisch plafond of een akoestisch fotoschilderij? Wij hebben onze moswanden namelijk laten testen in een akoestisch laboratorium, benieuwd naar de resultaten? Bekijk of  luister het zelf!

Moswand met een witte lijst en logo. 100% natuurlijk, 0% onderhoud. Dus ook geen watergeven, of speciale UV verlichting nodig.

Moswanden of mospanelen

Naast een moswand is er ook de mogelijkheid om mospanelen of mosschilderijen toe te passen. De panelen zijn onder andere uiterst geschikt om zuilen, kolommen en plafonds te be-mossen. Maar ook voor beurspresentaties en tentoonstellingen zorgen de mospanelen voor een unieke aantrekkingskracht.

Gratis moswand offerte aanvragen

  • U kunt hieronder 6 foto’s uploaden van de ruimte en wand die u graag met mos wilt bekleden.
    Sleep bestanden hierheen of
    Toegestane bestandstypen: jpg, jpeg, gif, png, bmp, eps, pdf.
Webshop
Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp