Moswand op kantoor

Veel mensen brengen dagelijks veel tijd door op hun werkplek. Helaas zien wij vaak dat deze werkplekken er sfeer- en inspiratieloos uitzien en dat de akoestiek heel wat te wensen overlaat. Galm en naklank in de ruimte worden als storend ervaren en komen het welzijn niet ten goede.

Moswand op kantoor voor akoestische demping

Reden genoeg om hier verandering in te brengen met behulp van de natuurlijke moswanden of mospanelen van Moswens. De akoestische werking van de moswand zorgt namelijk voor een hoge geluidsdemping. Daarnaast vormen de mooie (natuurlijke) kleuren en de structuren van onze moswanden een bron van inspiratie. Zowel de zintuigen als de geest zullen geprikkeld worden door de aanwezigheid van de moswanden of mosschilderijen van Moswens.

Een moswand op kantoor zorgt voor rust, sfeer en zorgt voor een prettige akoestiek.

Klanten een warm welkom heten? Dit mosschilderij zorgt voor een spraakmakende indruk op uw klanten en bezoekers.

Moswand of moslogo op kantoor

Het logo van uw bedrijf van mos. Dit is een geweldige manier om het imago van uw bedrijf te bekrachtigen. Het moslogo staat voor een groen statement en een duurzame, milieubewust organisatie. Met meer dan 40 verschillende moskleuren en diverse mossoorten zijn we in staat uw volledige huisstijl in mos uit te voeren. Breng met mosletters een boodschap of slogan onder de aandacht. De moscreaties die specifiek zijn gemaakt voor uw bedrijf zijn uniek en bijzonder. Met uw eigen moslogo maakt u een onuitwisbare en spraakmakende indruk op uw klanten en bezoekers. Wij hebben leuke creatieve ideeën voor het toepassen van mos op kantoor. Vul vrijblijvend het contactformulier in en we nemen contact met u op!


Neem een kijkje in ons mos op kantoor fotoalbum :

Vragen?

Of vul ons contactformulier in, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Webshop
Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp