Moswand in Restaurant

Moswens heeft een veel ervaring als het gaat om het toepassen van moswanden in horeca. In de meeste gevallen zijn onze moswanden dé uitkomst voor het akoestisch probleem in een restaurant. Daarnaast zorgen onze moswanden voor een sfeervolle, groene aankleding van uw (bedrijfs) restaurant, kantine of lunchroom. Ook in ruimtes waar geen zonlicht komt zijn onze moswanden prima toe te passen.

Mos in restaurant zorgt voor beleving

Volgens diverse onderzoeken gaat de consument op zoek naar bijzondere restaurant- belevingen. Een goed doordacht horeca interieur helpt u om u te onderscheiden. Wij helpen u hier graag mee.

Heerlijk in een natuurlijke sfeer tafelen met een prettige akoestiek. Daar zorgen onze moswanden voor!

Een moswand geeft een bijzondere sfeer aan de ruimte. Alle moswanden van Moswens zijn 100% natuurlijk en hebben 0% onderhoud nodig.

Akoestiek verbeteren met mos in restaurant

De akoestische oplossing met een moswand moet er dus op gericht zijn om de nagalmtijd te verkorten. Bovendien is een restaurant een sfeerplek bij uitstek. Daarmee moet rekening worden gehouden met de keuze voor de akoestische oplossing. Afhankelijk van de ruimte en inrichting kunnen akoestische mospanelen tegen het plafond uitkomst bieden, maar denk  bijvoorbeeld ook aan de Moswens akoestische mosschilderijen, die we geheel op uw interieur afstemmen. Ons doel is dat uw gasten heerlijk kunnen tafelen in een sfeervolle ruimte zonder rekening moeten houden met de akoestiek. Benieuwd wat we voor uw horeca ruimte kunnen betekenen? Vul vrijblijvend het contactformulier in en we nemen contact met u op.


Neem een kijkje in ons moswand in Restaurant fotoalbum :

Vragen?

Of vul ons contactformulier in, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Webshop
Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp