Mosschilderij in woonkamer

Bent u nog altijd op zoek naar een warm, sfeervol maar bovenal uniek schilderij in uw interieur? Wellicht is een moswand of mosschilderij van Moswens dan wat u zoekt. Schakel onze groene kunstenaars in en haal de natuur in huis met onze mosschilderijen. Deze innovatieve, originele muurdecoraties zijn een echte eyecatcher in uw woonkamer en maken uw interieur helemaal compleet. Kiest u voor eenvoud of past een abstracte vormgeving beter in uw interieur? Daag ons uit en laat u verrassen met onze mogelijkheden.

Mosschilderij in woonkamer met verschillende soorten mossen

Mosschilderij in het interieur

Wij kennen geen standaard in afmeting en randafwerking voor onze mosschilderijen. Wij vinden het namelijk belangrijk dat het mosschilderij of de moswand past in uw ruimte. Wees creatief en denk bijvoorbeeld ook eens aan een drieluik schilderij en afwerking met een mooie lijst. Wij kunnen het ontwerp geheel aanpassen aan uw wensen, zodat uw gasten versteld zullen staan van de natuurlijke, unieke sfeer die uw interieur uitstraalt met de moscreaties van Moswens. Onze mossen verwerken we o.a. ook in meubels, lampenkappen en roomdividers. Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn van een moscreatie in uw interieur, vul vrijblijvend het contactformulier in en we nemen contact met u op!

Mosschilderij in de moskleur: Dimidium

Mosschilderij in de kleur Forest deze donkere moskleur geeft een mooie luxueuze uitstraling

Mosschilderij in de kleur Forest deze donkere moskleur geeft een mooie luxueuze uitstraling

Plantenschilderij met een junglewand

Met een junglewand of jungleschilderij tovert u uw woonkamer, keuken of andere leefruimte om in een ware jungle! Wist u dat ook onze junglewanden van ECHTE planten zijn en volledig onderhoudsvrij zijn! Neem een kijkje in de fotogalerij en zie de veelzijdige mogelijkheden!

 

Dit jungleschilderij bestaat uit een natuurlijke mix van o.a. varens, eucalyptus en mossen

Dit jungleschilderij bestaat uit een natuurlijke mix van o.a. varens, eucalyptus en mossen


Neem een kijkje in ons mos in de woonkamer fotoalbum :

Vragen?

Of vul ons contactformulier in, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Webshop
Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp