Mosmonsters

Ze zijn grappig, schattig, origineel en stoer. Dat zijn onze mos monstertjes. Met 8 verschillende mos monstertjes past er altijd een in de baby-/kinderkamer. Aan de achter zijde van het mosmonster hebben we twee ophangoogjes aangebracht met tandhaakjes. Hierdoor kunt u het eenvoudig tegen de wand ophangen. U heeft de mogelijkheid om het mosmonster in verschillende kleuren te laten maken. Wij hebben voor u het mos met de uiterste zorg bevestigd en behandeld met natuurlijke zouten. Hierdoor is het mos helemaal onderhoudsvrij en behoudt het zijn kleur en gaan er geen insecten in nestelen. Het is een 100% natuur product wat veilig is voor kinderen. De mosmonsters hebben een afmeting van Max 0.60 breed x 0.60 hoog de dikte van het mos is +/- 5 á 6 cm.

Mosmonster GRUMPY

Mosmonster CODIE

Mosmonster UBBY

Mosmonster FIBI

Mosmonster PAKO

Mosmonster NINO

Mosmonster SNELLY

Mosmonster NINO

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Origineel kraamkado

We hebben  8 verschillende soorten mosmonsters deze kunt u prima met elkaar combineren wat zorgt voor een speels effect in iedere ruimte!
Een mosmonster een origineel kraamkado wat u per postpakket naar u verzonden wordt. De mosmonsters hebben een speciale prijs van:

€79,50 incl. BTW en incl. verzending.

Interesse? Neem contact met ons op via het contactformulier.  Geen hierbij aan welke type mosmonster (zie namen hierboven) + de wenselijke kleur

BN-er Giel de Winter heeft van Moswens een mosmonstertje ontvangen voor de geboorte van zijn zoon Fedde.

Vragen?

Of vul ons contactformulier in, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp