Kom langs en ontdek de wereld van mos bij Moswens – waar jouw MOSwensen werkelijkheid worden!

09 juli 2024

Welkom bij Moswens, waar we jouw dromen met mos werkelijkheid maken! Onze naam zegt het al: we richten ons volledig op jouw wensen. Onze showroom is dé plek om inspiratie op te doen en jouw perfecte mosproject vorm te geven.

Waarom een Bezoek aan onze Showroom een Must is

Een bezoek aan onze mosshowroom is een unieke ervaring. Vanaf het moment dat je binnenstapt, voel je je welkom en thuis. Ons deskundige team, met meer dan tien jaar ervaring, staat klaar om je te ontvangen en te begeleiden.

Persoonlijk en Eerlijk Advies

Wij begrijpen dat elk project uniek is. Daarom nemen we de tijd om jouw specifieke wensen en behoeften te bespreken. Ons team geeft je oprecht en deskundig advies, zodat je de beste keuzes kunt maken voor jouw project.

Nieuwe Stijlen en Voorbeelden

We zijn voortdurend bezig met het ontwikkelen van nieuwe stijlen en toepassingen. Kom langs en ontdek onze nieuwste moscreaties! Of je nu op zoek bent naar een natuurlijke wandbekleding, een groen kunstwerk, of een functionele mosoplossing, in onze showroom vind je volop inspiratie.

Breed Scala aan Mosproducten

Onze showroom biedt een uitgebreide collectie mossoorten en -stijlen. Je kunt verschillende mosvarianten van dichtbij bekijken en aanraken, zodat je precies weet wat je kiest. Van levendige groene muren tot subtiele, rustgevende designs – we hebben het allemaal.

Maatwerk Oplossingen

Bij Moswens draait alles om maatwerk. Onze adviseurs luisteren aandachtig naar jouw ideeën en wensen, en samen komen we tot de perfecte oplossing voor jouw ruimte. Of het nu gaat om een klein accent of een groot project, wij zorgen ervoor dat het eindresultaat aan al jouw verwachtingen voldoet.

Transparantie en Betrouwbaarheid

We hechten veel waarde aan eerlijkheid en transparantie. Tijdens je bezoek bespreken we de kosten, levertijden en eventuele speciale aanbiedingen of kortingen. We willen dat je precies weet waar je aan toe bent, zonder verrassingen achteraf.

Uitstekende Nazorg

Onze service stopt niet na de aankoop. We bieden uitgebreide nazorg en ondersteuning bij de installatie van jouw mosproducten. Zo zorgen we ervoor dat je jarenlang kunt genieten van je moscreatie.

Plan je Bezoek

Benieuwd geworden? We nodigen je van harte uit om onze mosshowroom te bezoeken en de magie van mos zelf te ervaren. Bekijk onze informatieve video voor een eerste indruk en laat je inspireren door de mogelijkheden.

Contactinformatie

Voor vragen of het maken van een afspraak kun je ons eenvoudig bereiken via telefoon, e-mail of onze website. We staan klaar om je te helpen en kijken ernaar uit je te verwelkomen in onze showroom!

Kom langs en ontdek de wereld van mos bij Moswens – waar jouw MOSwensen werkelijkheid worden!

Gratis moswand offerte aanvragen

 • Mocht u nog niet weten in welke stijl/kleur, wij werken standaard verschillende voorstellen voor u uit.
 • Afmeting gemeten vanaf OP de plint
 • U kunt hieronder 8 foto’s uploaden van de ruimte en wand die u graag met mos wilt bekleden.
  Sleep bestanden hierheen of
  Toegestane bestandstypen: jpg, jpeg, gif, png, bmp, eps, pdf, Max. bestandsgrootte: 16 MB, Max. aantal bestanden: 8.
  Webshop
  Vragen of afspraak maken?

  Stuur ons een bericht op Whatsapp