GRATIS ENTREE kaarten voor Beurs Eigen Huis in Utrecht!

26 februari 2020

Wij willen graag onze bezoekers van www.moswens.nl GRATIS ENTREE KAARTEN t.w.v. €17,50 p.st aanbieden voor de Beurs Eigen Huis op 6 t/m 8 maart. Deze vindt plaats in de Jaarbeurs in Utrecht. Tijdens deze beurs nodigen we u graag uit in onze stand. Wij hebben hier verschillende moswanden en junglewanden hangen en leuke creatieve mosproducten!

Wilt u de beurs bezoeken? Dan vragen wij u een mail te sturen naar info@moswens.nl met uw naam, het aantal personen waarmee u wenst te komen (maximaal 2 personen) en het email-adres waarnaar de gratis kaarten kunnen worden gemaild.
U ontvangt dan een link om de kaarten te downloaden via de mail. U kunt deze printen of digitaal aanbieden bij de toegang van de beurs. Deze zijn geldig op een dag naar keuze!
Wij hebben maar 10x 2 kaarten weg te geven dus op = op!
Informatie over de Beurs
Beurs Eigen Huis is met ruim 250 exposanten (bouw, verbouw, keuken, badkamer, tuin & interieur) de grootste en meest complete bouw-, verbouw- en woonbeurs van Nederland. Wij nodigen u graag uit om onze stand te bezoeken in het Droomhuis Interieur Advies Paviljoen: DH08
Datum Beurs Eigen Huis:      6 t/m 8 maart
Locatie:                                  Jaarbeurs Utrecht
Openingstijden:                      10:00 – 17:00 uur

Gratis moswand offerte aanvragen

  • U kunt hieronder 6 foto’s uploaden van de ruimte die u graag met mos wilt bekleden.
    Sleep bestanden hierheen of
    Toegestane bestandstypen: jpg, jpeg, gif, png, bmp.
Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp